Imorgon är det nyårsafton!

Ensam hemma med Mathilda och Livia idag. Tro det eller ej men jag sitter fortfarande i morgonrocken! Haha.. Det får bli en fortsatt mysig innedag.
Imorgon ska jag, Andreas, Mathilda, min pappa, min syster och hennes kille hem till min bror, hans sambo och deras lille son :) Vi ska äta middag ihop, spela spel och så. Ska bli jätte trevligt!
Nu ska jag göra något att äta.
Ha en bra söndag!

Det var ångest..

Jag borde lärt mig vid detta laget, att ångest kan framkalla så många olika symtom... Självklart var det ångest jag hade hela dagen igår och även haft idag! Kunde knappt stå på mina ben imorse pga min hemska yrsel. Pappa ringde mig idag så jag berättade hur jag mådde och han visste direkt att det var ångest jag hade, han har ju själv lidit av det i halva sitt liv. ;/ Andreas, som var med min bror och pappa just då, fick några lugnande med sig hem till mig. Tog en och efter ca en kvart mådde jag bra! Somnade en stund i soffan också. Gud vad skönt att få känna sig som människa igen! Ska bädda ner mig gott i sängen nu. Godnatt allihopa!

Det kunde ju faktiskt ha varit något allvarligt..

Hypokondrikern i mig har talat - igen! 
Har varit jätte yr idag, även blivit andfådd för minsta lilla.. Blev lite orolig såklart och alla möjliga tankar hann passera förbi som i ett yrväder! Åkte in till Gamlestadens jourcentral.. När jag satt i väntrummet hade jag antingen något hjärtfel, leukemi eller hjärntumör. När dem hade kollat blodvärdet och läkaren hade lyssnat på både hjärta och lungor, kollat blodtrycket och dessutom gjort de vanliga neurologiska tester, - förklarade han mig frisk. Läkaren rekommenderade vila då han trodde att stress kan vara den bakomliggande faktorn. Får försöka att ta det lite lugnare och hoppas på att jag snart mår bättre.

Ont i kropp och själ.

Min älskade mamma hade så ont i kroppen imorse, hon orkade inte ta sig upp ur sängen. Hon lider nämligen av Fibromyalgi, vilket innebär bl.a. svår smärta i muskler och leder. Jag tycker att mamma blivit sämre och det oroar mig.. Hur kommer framtiden se ut? Vill verkligen inte att hon ska ha denna fruktansvärda smärta dag ut och dag in! Hon är den mest underbara och starka människa jag vet. Hon har varit med om mycket hemska saker i sitt liv och jag tycker att det är på tiden att hon får vara lycklig! Men med hennes dagliga smärta blir det tyvärr svårt. Hade jag kunnat så hade jag tagit allt det svåra ifrån henne. Hon är underbar min mamma och jag älskar henne så mycket <3

Mitt hjärta smälter <3

Är glad över att Mathilda och Livia kommer så bra överens! Det är faktiskt helt otroligt :) Mathilda vill krama henne nästan hela tiden, så det är tur att Livia är så snäll och tålig ;)

Idag har Andreas varit hos min bror och kollat på hockey hela dan. Och jag har lekt med min underbara Mathilda <3 När Andreas kom hem hade han köpt rosor till mig! Så söt! Vad jag älskar er, min fina lilla familj!

Nej nu är det sova som gäller! Imorgon ska jag förhoppningsvis umgås med min fina mamma :) Godnatt på er alla.

Sova nu kanske?

Juldagen spenderade vi hos svärföräldrarna. Och det var faktiskt trevligt.. Kände ju mig på bättre humör idag.
Undra vad man hittar på imorgon? Hmm... Vi får väl se! Godnatt.





Dagens sanning...

Julafton blev inte som jag hade hoppats på.. Morgonen började dåligt, hade varit utan mina antidepressiva i två dagar så humöret var inte på topp ;/ Trodde jag hade recept inne igår när jag skulle hämta ut dem, men nejdå! Så imorse körde Andreas in mig till Gamlestadens jourcentral, då jag hade en och annan gråtattack. Fick utskrivet min medicin iallafall, och det tackar jag för! Men förstår inte vad som händer med mig.. Känner mig nere väldigt ofta och får ta lugnande när ångesten kryper på.
Hursomhelst så firade vi julen hos mina morföräldrar som ni vet.. Tyvärr så har morfar blivit så himla försämrad i sin Alzheimers sjukdom... Han satt tyst under hela middagen ;/ Och mormor har ju frontallobsdemens så hon var väl inte världens trevligaste sällskap.. Hon och morfar satt och kollade på tv medan vi andra satt vid bordet och åt ris à la malta. Och första julen utan min bror som sagt... Det var väldigt jobbigt faktiskt. Jaja, är nästan glad att dagen är över. Ligger i sängen och bara skriver av mig nu, det är skönt att göra det ibland. Imorgon ska vi fira jul hos Andreas föräldrar. Kan ärligt säga att det inte är något jag känner för tyvärr. Men men! Får hoppas på ett bättre humör imorgon...
Godnatt <3

Då var denna julafton över.

Nu är den lilla familjen på väg hem :) Mathilda fick massa fina julklappar! Första julen utan min bror som firade med hans sambos släkt, tråkigt! ;/
Hoppas ni alla haft en bra julafton!

Hos morföräldrarna!

Har ätit god julmat :) Snart blir det att öppna julklappar, det mesta är till Mathilda <3 Vår första jul med våran underbara dotter!

Godnatt alla nattugglor!

Kvällen blev självklart lyckad :) Ingen vinst tyvärr, men mycket prat och skratt <3 Det är väl det som är viktigast, att kunna trivas och vara sig själv med de som betyder mycket för en.
Önskar er en riktigt God Jul :) Ta vara på tiden och varandra. <3

Uppesittarkväll :)

Mamma, mammas kille och hans son kommer hit till oss snart. Har massa gott att äta till uppesittarkvällen! Ska bli mysigt! Och så hoppas vi på vinst också såklart :) Önskar er alla en trevlig kvällHär kommer en bild på min trötta tjej, och sen ännu en bild på henne, bara 5 minuter senare :)





Mathilda och Livia.

Är deppig ikväll och har haft ångest.. Så känner inte för att skriva något.. Men jag måste nämna att Mathilda stod upp helt själv idag, länge och flera gånger <3 Här kommer dagens bilder.



Livia ska hon heta <3

Nu är hon här! Vår fina lilla kattunge! Jag, mamma och Mathilda åkte och hämtade henne typ vid 18-tiden :) Tyvärr har jag henne i badrummet nu där hon har sin kattlåda, hon har ju inte gjort ifrån sig något ännu! Hon är lite rädd såklart, allt är nytt. Får se hur hon är imorgon. Hoppas hon vänjer sig fort <3

Gillar!

Idag kom mitt halsband som jag beställt :) En julklapp från älsklingen som jag fick välja! Så nöjd!
Lägger upp en bild så ni får se :) Tänk på att bildfärgen blev lite dålig. Halsbandet är i silver:)

Försvinn nu tankarna!

Dagen har varit okej. Har varit med Sabina så då har tankarna fått ro. Men nu ligger jag här med den ena tanken efter den andre som poppar upp... Önskar att det fanns en avstängningsknapp..
Ont i magen nu! Men jag kommer ändå somna så fort jag lagt undan mobilen känner jag.. Avslutar detta inlägg med en underbar bild på gumman <3

Fan säger jag!!!

Är så ledsen!! Önskar jag kunde hjälpa dig..men det kan jag inte! Och jag måste inse det! ;( Bara du kan hjälpa dig själv, men jag kommer finnas vid din sida för varje steg du tar <3

Tredje Advent.

Idag har jag umgåtts med min syster, Sabina :) Och imorgon blir det Frölunda torg med henne!

Jag är vaken, ja... Tankarna snurrar, både bra och dåliga..
Ska försöka sova nu.
Godnatt.

Bild på syster och Mathilda <3

En kattunge? Till mig?:)

Idag slog vi till. Vi ska köpa kattunge :) Min drömkatt blev det, en Ragdoll. Finaste! Får se när vi ska hämta henne. Är så glad! Men ändå lite oroad över ekonomin... Tänk att det alltid är nåt! Jaja, jag tar det som det kommer. Mer kan man väl inte göra?
Här är bilder på kattflickan :)

Sovdags!

Dagen igår var lyckad, kan inte bli annat när man umgås med sin fina mamma! :) Idag har jag varit hos pappa och hälsat på, han fyllde ju år igår! Sedan åkte jag, Andreas och Mathilda vidare till mina svärföräldrar.
Imorgon ska jag nog träffa "plastsyrran" Emma.
Trött jag blev nu...Godnatt.

Sötaste Emelie <3

Varit hos My idag och äntligen fått se lilla Emelie! Så himla fin! Jag kan inte minnas att Mathilda varit så liten.. Herregud, tiden går ju så fort och man glömmer så snabbt, tyvärr!
Det var skönt att få umgås med den lilla familjen <3

Imorgon ska jag, min mamma och Mathilda ha en mysdag! Vi ska till mina morföräldrar, sen hem till mamma, tvätta, äta ihop och kolla på Grey's Anatomy :)

Låt mig sova..

Tankarna snurrar i huvudet på mig, nästan för mycket ibland.. Tycker att livet är så orättvist och det känns som om allt hemskt händer underbara människor... Jag tror på ödet, faktiskt, men vissa saker som händer kan jag bara inte se någon mening med..

Ska det kännas så här?

Jag söker efter nya saker, hela tiden, för att fylla det där lilla tomrummet jag har.. Känns faktiskt som om jag aldrig kommer finna den totala lyckan. Men vad är isåfall lycka? Jag borde inte ha ett litet tomrum inom mig?! Jag har ju den finaste lilla tjejen - hon är hela min värld.

Saknar sällskapet.

Ibland kan man känna sig så ensam, trots att man inte är det. Jag har ju alltid Mathilda - och hon är det bästa och underbaraste jag vet! Men det är ju inte samma sak, nej. Har börjat sakna sällskapet av ett djur också känner jag.. Älskar djur och har alltid gjort. En katt hade ju inte vart fel.. Men Andreas vill inte säger han. Det är ju mitt "intresse", om man säger så.. Han behöver ju inte hålla på med katten precis! Och Mathilda älskar också djur ju! Blir alldeles uppspelt när hon ser dem! Och jag menar, Andreas har ju sina grejer som han tycker om, playstation med FIFA (som spelas varje kväll), innebandy ibland och styrketräning någon gång i veckan. Jag gillar inte träning eller så. Jag gillar barn och djur. Jaja, that's life! 

Igår hade jag en trevlig kväll, på tal om något annat. ;) Min fd arbetskamrat bjöd hem mig och Mathilda på fika. Och en komisk grej är att hon är sambo med min gamla gympalärare som jag hade i högstadiet! Dem är så roliga ihop och vi hade det verkligen jätte trevligt. :) 

Idag har jag tagit en långpromenad med "plastsyrran" Emma. Alltid trevligt att träffas och tjöta lite! 

Nu sover Mathilda så jag ska nog luta mig tillbaka och kolla på ett avsnitt av Hart of Dixie. 
Ha en bra måndag!

Mamma älskar dig. <3

Så söt <3


Mammas mössa var "lite" för stor för dig ;) Hihi..

Älskar dig så mycket Mathilda. Utan dig är jag ingenting! 

Igår och idag.

Hej allihopa! Tänkte skrivit ett inlägg igår natt som jag brukar göra men kunde inte komma in på bloggen från telefonen.. Konstigt! Funkar fortfarande inte, men från datorn går det ju hur bra som helst. 

Igår var jag hos Susanne med familj. Mycket trevligt. Hennes dotter Nathalie, (som blir 3 år i februari), gav Mathilda en puss på kinden. Efter den pussen sträckte Mathilda upp armarna efter henne och Nathalie nästan slängde sig i hennes famn. Och så kramades dem! ..Nästan hela tiden! Haha, så himla söta! 
Sedan var Andreas så snäll som hämtade oss så vi slapp ta kollektivt. Och innan vi åkte hem blev vi bjudna på fisksoppa! Gott och nyttigt :) 

Kramkalas <3  (Tyvärr blev bilden lite mörk och suddig)


Idag har denna underbara dag spenderats med min mamma (och självklart Mathilda). <3 
Vi har busat med lilla gumman, kollat på Stalkers på tv3play och senaste avsnittet av Grey's Anatomy på kanal5play. :) Mamma bjöd på god mat också, karré, färskpasta - citron, stekta tomater och champinjoner samt mild citronsås. Mums!

 




Nu ska jag som vanligt ta något att äta.. Sen går jag nog och lägger mig tror jag. 
Ha en bra kväll :) 

Lite blandat.

Vi har äntligen fått bredbandet inkopplat idag! Skönt att sitta vid datorn igen :)
Det dåliga är att jag har mått illa idag, så har inte orkat göra något alls.. Fruktansvärt tråkig dag måste jag säga! Just nu känner jag mig bättre, men man vet ju aldrig när det "slår till" igen!
Om jag mår bra imorgon så ska jag till Susanne och umgås, det var ett tag sen nu. 

Vill säga grattis till min blimamma.se- samt bloggvän som fick en bebis igår!
Och jag gissade rätt på datumet, könet (flicka!!) och längden! :) 

Grattis Maria och lycka till med tösen! - mariasofiakarlsson.blogg.se

Allt är spännande!

Har haft en bra dag :) Jag, mamma och Mathilda hälsade på mina morföräldrar. Sedan åkte vi till mammas kille som bjöd på fika. Och därefter hämtade vi allihopa upp mammas killes son och åkte till McDonalds ;) Jag är ju alltid hungrig! Haha.. Är hungrig nu med men ligger i sängen och gjort mig färdig för att sova.. Så äta får jag göra imorgon! Är så himla trött nu... Godnatt!

Mamma <3 Dig

Ligger och håller om min vackra dotter, lyssnar till hennes andetag.. Finns inget underbarare!
Nu ska jag somna tätt intill <3

Mathilda - 10 månader

Tänk vad tiden går fort! Idag är gumman 10 månader! Redan! Bara 2 månader kvar till hennes 1-årsdag!

Solen lyser lite smått och det snöar. Vackert ute och inte så fruktansvärt kallt som det var igår! Har varit på BVC och det gick jätte bra! Mathilda hade gått upp bra i vikt :)

Nu ska jag städa och fixa lite här hemma. Måste ju passa på medan gumman sover :)
Hoppas ni alla får en bra dag.

Julhandel.

Varit på stan med min syster idag. Herregud vad mycket folk det var! Det märks att julafton närmar sig och julhandeln är i full gång! Men ännu har ingen julklapp inhandlats för våran del. Det får väntas med det ett tag till.

Ligger i sängen nu, ska snart lägga ifrån mig telefonen och försöka sova.
Imorgon är Mathilda 10 månader, och vi ska till BVC för hälsoundersökning.
Godnatt :)

Jag ser det snöar!

Grattis My!

Igår kväll blev My mamma :) Det blev en Emelie! Och hon är jätte söt! Började gråta när My ringde mig imorse och berättade, haha, vad rolig jag är! Hoppas jag får hälsa på dem imorgon. Har köpt en snutte till Emelie ;)

Nu ligger jag i soffan, känner mig helt utslagen, varit på stan med mamma idag och så hade vi besök av svärföräldrarna för en stund sen.
Undrar vad morgondagen har att erbjuda!

Missbruk

Såg på uppdrag granskning på SVT-play idag, fallet om William Petzäll. Kan rekommendera den! Drogerna tog hans liv, han blev endast 23 år gammal.. Tragiskt. Fick mig att tänka till, bli ledsen och arg, allt på samma gång. Vården har brister, och inte lite heller! Det är dags att öppna ögonen och agera! Människor dör. Människor dör pga att de inte får den hjälp de behöver i tid. Ibland undrar jag vad pengarna egentligen läggs på?! Är det inte vården som behöver mest pengar? Det är ju sånt här som inte får hända! Det ska inte hända! Det är fruktansvärt! Och även av erfarenhet så vet jag hur vården, i detta fallet psykvården, fungerar! Det spelar ingen roll om man som missbrukare kommer in självmant och ber om att få läggas in..innan man slår ihjäl en annan människa i ren desperation, för att hela ens kropp skriker efter drogerna som för tillfället är slut, abstinensen är så stark, tar över hela ens egna vilja. Ändå nekas man, pga platsbrist! (som så var i detta fallet.) Sorgligt och frustrerande! Hade jag kunnat så hade jag ändrat på detta! En sak till måste tilläggas kring detta, det här med att man kan gå till flera olika läkare och få utskrivet samma läkemedel, den ena vet inte om vad den andra gör... Det bör ju vara något som kan ändras på redan nu! Helt fel att det är så här! Självklart ska en läkare kunna se i patientjournalen om denne varit hos någon annan läkare, vad som blivit utskrivet, osv. Tänk vad lätt alla stackars tablettmissbrukare kan skaffa sig sina "droger" på detta sätt.

Nu ska jag sova, kände bara att jag behövde skriva av mig. Jobbigt att ha massa tankar i huvudet innan man ska sova. Godnatt allihopa.

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0