Välkommen v 22

21+0

V 21

Halvvägs redan! 
20+1 idag. <3


Fint avslut. <3

Igår var det begravning för Tobias. Jag bröt ihop så fort jag kom in i kyrkan.. Det gjorde så ont i mig! Kan inte förstå att han inte finns mera... Så overkligt fortfarande..

Kunde inte låta bli :)

Köpte hans första klädesplagg redan idag! En pyjamas :)



Åh vilken lycka! <3

Igår sov fina My och Emelie över hos oss. My passade Mathilda imorse då jag och Andreas var iväg på det efterlängtade rutinultraljudet. :) Allt såg bra ut och jag var lite längre gången än vad vi hade fått till oss, är idag i v 20, 19+3. Dessutom tog vi reda på könet, det är en pojke! <3 BF 13 juni. 
 
 

Mår genast lite bättre! <3

Låg med handen på magen och kände en liten spark utanpå! Jag som längtat efter det där! Sprang ut till Andreas och la mig i soffan med hans hand på min mage. Han kände också! :) Total lycka och kärlek. <3 
Godnatt nu ;)

Mår inte alls bra.

I förrgår var jag hos läkaren pga min ångest. Ville ha lugnande, men svårt med sånt där när man är gravid. Så han skickade en remiss till psykakuten på Östra. Åkte dit samma dag. Och fick med mig Lergigan - lugnande som är helt ofarligt under graviditeten! Om dem funkar? Somnar jättegott på dem!

Idag har vi fixat Mathildas rum, fått ut alla flyttkartonger och lagt nytt golv därinne! Det gamla golvet, (om man ens kan kalla det golv), var gräsligt! Jag är hur nöjd som helst med hennes rum nu! Och Mathilda själv var jätteglad. :) 

Nu ska jag sova. Mår inte alls bra, ont överallt.. Men det var värt det!






Varför?

Drömde om dig inatt IGEN, Tobias. 
Om du bara visste vad jag önskar du vore här just nu.. Så jag kunde säga förlåt, ännu en gång. Jag ville ju höra att du trodde på mig och att du förlät mig! Det gör så ont...
Jag hoppas du har det bra där du är och att du återförenats med Anders. 

V 17

16+5


Livet är allt bra konstigt.

Idag har chocken lagt sig en aning.. Har gråtit till och från. Fina mamma är hos mig. Och ikväll sover jag och Mathilda hos pappa tror jag, i och med att Andreas ändå jobbar imorgon bitti också. Vill inte vara ensam, för mycket tankar som snurrar. 

Vad var nu detta för start på året? ;/

Vila i frid Tobias..

2014.

2013 innehöll dessvärre alldeles för mycket tårar och ångest.. Så nu håller vi tummarna för ett lyckligt 2014! 

Nyåret firades i vår fina nya lägenhet med mamma, pappa, pappas hund, syrran och hennes kille. Vi åt hasselbackspotatis och fläskytterfilé med senapssås till middag ;) Det är inte varje dag! 
Spelade bingolotto, men vann ingenting, inte någon av oss! Dåligt! Sköt upp lite raketer och skålade i Pommac. En alkoholfri och supermysig nyårsafton! Precis så jag ville ha den! ..Det var bara brorsan som saknades! 

Gott nytt år allihop! 
Nu ska jag somna bredvid den finaste flickan i världen - min Mathilda! <3




jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0