Första Advent.


Bakar pepparkakor med gumman!
<3 <3

Duktig tjej!

Glömt att skriva att i torsdags när jag hämtade Mathilda från dagis så berättade dagisfröken att Mathilda själv hade sagt att hon ville kissa på toan! Hon både kissade och bajsade! :) 

Fredag.

Varit på BVC idag med Emil. Det var nämligen dags för 5-månaders vaccinationen. Han var så duktig min lille kille! <3 
65 cm & 6240 g.

Emil är lite förkyld, värre är det med Mathilda.. Hon har inte ätit någonting idag typ, har feber och fortfarande förkyld och hostar! Gav henne Alvedon förut. Hon har vaknat en del gånger och yrat.. Det finns inget värre än när ens barn är sjuka.. <3
Bjuder på denna bild som är tagen idag! Här var hon pigg och glad. Och såå vacker! <3

Trött..

Ca 3 timmar och 30 minuters sömn blev det! Men Emil mår bra, och det är ju huvudsaken. <3
Godnatt.

Barnakuten!

Emil har varit trög i magen ett tag. Började kräkas lite igår och ännu mer idag..nu i natt vid kl 1 började han skrika i ren smärta och det gick inte att tysta honom. Ringde pappa som var snäll och ställde upp direkt! Åkte in till Östra barnakut och fick hjälp direkt. Sköterskan gav ett klyx och efter en liten stund släppte "proppen". Nu sover Emil gott i bilen. Mitt hjärta!! <3

Julkänsla, äntligen!

Igår var det julpyssel på dagis, för föräldrarna också alltså. :) Men Andreas jobbade tyvärr då. Mamma passade Emil så jag och Mathilda kunde få vara bara hon och jag. <3 Vi bakade pepparkakor och gjorde lite julkort och så. Mysigt var det verkligen! Det är nu man känner att julen faktiskt närmar sig! 

Underbara barn!

I söndags envisades Mathilda med att gå ut i sina nya vinterkläder, förstod varför när hon tittade lite besviket på mig och sa -mamma, ingen snö. 
Haha, gullungen min! <3

 

Igår fick Emil prova att gunga en liten stund. Det tyckte han var kul, speciellt när storasyster gjorde fart. :) 

Godmorgon världen <3


Detta har hänt.

Tisdag 18/11 - Ångest.
Bröt ihop i duschen, tårarna bokstavligen forsade nerför kinderna. Allt kom över mig på en och samma gång, orkar inte känna att det är jobbigt att vara jag. 

Onsdag 19/11 - Oro.
Pappas bästa vän, (som funnits med till och med innan jag låg i mammas mage!), åkte in till akuten pga bröstsmärtor, andningssvårigheter och illamående sen 3 dagar tillbaka.. Det visade sig att han hade haft en hjärtinfarkt så dem fick göra en s.k ballongsprängning akut. Tack gode gud att det gick bra!

Torsdag 20/11 - Födelsedag och sjukhusbesök. 
Min älskade morfar fyller 81 år! <3 
Önskar att du var frisk, morfar. Jag vill ju så gärna att du ska veta vilka vi är när vi kommer och hälsar på dig. Att du ska minnas oss. Att vi ska kunna sitta och prata, precis som förr. Jag hatar att se dig så här! Det gör såå ont.. 
Jävla Alzheimers! Jag vill ha min morfar tillbaka!!

Jag och pappa åkte och hälsade på Roger. Han är uppkopplad med EKG hela tiden. Dem ska göra ultraljud på hans hjärta och sen får vi se vad som händer.

Fredag 21/11 - Svar.
Ultraljudet gjort, det visade att en åder till hjärtklaffen läcker och han har åderförkalkning också vilket innebär att kärlen är trängre. Ett nytt ultraljud skulle förmodligen göras redan imorgon och sen vill dem ha lite regelbundna kontroller även i fortsättningen. 

Min fina brorson Elias har haft ont i knäet ett bra tag och idag fick dem svaret på varför. Barnreumatism. Tycker det är så sorgligt.. Barn ska inte vara sjuka... :( Men där fick man iallafall en förklaring till varför han inte växer som han ska också.. Barnreumatism är nämligen tillväxthämmande. 
Åh vad jag önskar att jag kunde ta hans smärta! <3

Du gör en skillnad.

Var den bästa versionen av dig själv, varje dag. Ge och ta. Älska och förlåta. 
Vi har bara ett liv, ta vara på det.

Jag gör allt för er!




Glad tjej!

Idag var både jag och Mathilda hos frisören för en klippning. Första gången för gumman och hon skötte sig felfritt! :) Lite rosa färg i håret också..det var höjdpunkten för henne! <3 





Snart är denna helg över!

Igår jobbade Andreas extra så jag och barnen tog en promenad ner till pappa. Blev spontant bjudna på lite mat :) Uppskattas! 


Idag passade jag Elias, så var ensam med 3 barn! Kul att prova på, det gick ju bra! :)



Helvetet är här..?

Igår hade jag en satans magkatarr som inte gav med sig i första taget. Fy vad ont det där kan göra alltså! 
Ja, jag är vaken tidigt.. Klockan är 05.12 och här sitter jag i soffan med Emil. Hela natten har kroppen varit ett helvete. Jag har känt mig som en enda stor "influensabakterie" och allt har gjort ont. ME? Jag gråter och ber om att det inte är det.. 

Mammas kille <3

5 månader idag!


 
Jag älskar dig Emil. <3

Uppdatering!

Andreas kom hem kl 8 imorse. Det slog honom först då att inga blodprover togs på honom, trots att läkaren sa "alla prover såg bra ut".. Ööh vad syftade han på? Haha, vården är ett skämt!!
Hursomhelst så ville jag att lite blodprover åtminstone skulle tas så det var bara för Andreas att ringa till vårdcentralen och boka tid. Han var där och de tog lite prover. Läkaren trodde på magsår! Nästan så jag skrattar alltså! Utifrån vilka symtom baserade han det på tro? Andreas fick iallafall utskrivet smärtstillande och så sa läkaren att han tyckte att han kunde köpa Omeprazol receptfritt. Seriöst..? 

Nu känner jag mig lugnare.

Andreas EKG såg bra ut! :) 
Han ska bli skickad till ortopeden men först ska dem ta sänkan på honom. Så nu ska jag försöka sova. Det kan ta tid för honom. <3

Min älskling!!

Mamma körde in Andreas till akuten för en liten stund sen. Han har haft smärta i rygg, mage och bröst i tre dagar nu.. (Ryggen har han dock haft ont i de senaste två veckorna!) Ikväll blev det värre och kändes mest på vänster sida.. :O 
Fick uppdatering av mamma precis, Andreas har anmält sig i kassan och ska snart få komma in på ett EKG.. :( 

Fredag.

Varit på både barnmedicin och BVC idag med Emil. Tog om hans leverprover, hoppas inte det dröjer för länge med svaret! Hans viktkurva ser bra ut, är så glad över det! Min kille är nu 65 cm och 6240 g. <3


Mathilda har haft ont i magen och varit trött, även haft förstoppningsdiarre ett antal ggr idag.. På måndag ringer jag barnmedicin och bokar tid! Hon ska inte behöva ha det så här!! ;( <3

Världens vackraste tjej! <3

Idag kom dagisfotona hem! 

Äntligen snart frisk!

Om detta håller i sig så får Mathilda gå till dagis imorgon! :) Hon har inte hostat någonting i natt och inte mycket nu på morgonen heller! :) Däremot så har blöjan nästan varit tom på morgonen, 3 nätter i rad nu.. Kan förstå de gånger hon haft feber och svettats mycket men i natt har hon varit bra ju.. Konstigt. 

Mathilda med kusinen Elias <3

Nu kom jag igång!

Städar som en tok, plockar och dammar av. :) Sitter och ammar nu, känner att kroppen värker.. Varför?? Är så rädd.. Vill verkligen inte att helvetet ska börja igen..

Skit också! :(

Mathilda har blivit jättesjuk. Hostar hela tiden och har feber.. Hon har bara ätit en smörgås idag typ! Inte ens välling på kvällen ville hon ha.. :( Åh min stackars flicka!

Hon somnade till och med på badrumsgolvet tidigare idag! 

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0