Dags för packning!

Haft en underbar dag med mamma. Hon kom ner till mig så jag fick packat en låda :) 
Sedan åt vi middag tillsammans, fläskkarré med potatis, morötter, brunsås och äppelmos! Mums!

Nu ska jag ta något att äta tänkte jag.. Mathilda sover och Andreas spelar tv-spel ;P 
Imorgon blir det garanterat ännu en bra dag! 



Är så glad nu!!

Som ni säkert vet har ju vi fått större lägenhet. Väntar bara på ett godkännande från våran hyresvärd. Och för bara en stund sen fick vi veta att dem förmodligen godkänt hon som ska ta över våran lägenhet! Han skulle bara kolla upp så att hon inte har några betalningsanmärkningar, vilket hon inte har som hon säger! Så vi satte ett inflyttningsdatum, 17 nov!!! Herregud, det är ju jätte snart... :) Imorgon kommer mamma hit och hjälper mig med Mathilda så att jag kan börja packa! Vill flytta nu!! Vad kan gå fel liksom?! 

Jag klagar inte!

Har haft en bra helg! Varit med syster min största delen av tiden. Vi passade Elias, (våran brorson), både igår och idag! Mathilda älskar verkligen honom, haha, han får inte vara ifred en sekund knappt! Hon kramade honom typ hela tiden idag...och själv fick lilla gumman en puss på kinden! <3
Nu ska jag kika runt lite på nätet tänkte jag!

Min älskling med hennes "lite" för stora mössa...hihi..(bilden är tagen igår)




Kärlek.

Har haft en mysig dag med mamma, både igår och idag! 
När jag kom hem från mamma förut fick jag dessvärre ångest.. ;/
Det är så jobbigt att aldrig veta när ångesten kommer, och varför..
Jag har ju allt man kan önska sig! Nästan iallafall...
Oavsett så har jag min fina familj och det är jag såå tacksam över! 



Oj.

Man märker att dagarna går fort när man ser att man inte bloggat på ett par dar ;P
Jaja, helgen har varit bra. Umgåtts mycket med min syster, kollat på bra filmer osv. För er som gillar thriller kan jag starkt rekommendera "Chained" från 2012 och "The holding" 2011. Mycket bra och spännande filmer!
Just nu sitter jag och myser i soffan, har ätit god mat och tänt fina värmeljus. 
Ha en bra kväll i höstmörkret. :)

Skit också..

Ångest nu igen... Vad är det som händer egentligen?! 
Orkar inte med detta längre!! 
Tur att jag har min lilla familj och mina fina vänner! 

Mamma älskar dig såå mycket gumman!

Har mått skit.

Haft ångest hela dan igår och idag... det har verkligen varit fruktansvärt.. ;/ Var på vårdcentralen idag och fick Atarax utskrivet. Så nu har jag ingen ångest och jag njuter medan jag kan! 
Jag och sambon var och kollade på en större lägenhet i söndags, och hon som bodde i den lägenheten kollade på våran! Så ja, vi ska göra ett byte!! Tjoho! Tycker ju att mina "demoner" borde försvinna, men ack nej.. Jaja, jag är iallafall överlycklig över detta med lägenheten, och jag hoppas att bytet blir gjort så snart som möjligt.
Nu ska jag mysa med Andreas. Det behöver jag.
Skriver nog något imorgon igen.
<3
 

Underbart.

Ännu en fin höstdag med sol och kyla! 
Varit på en härlig morgon-promenad med mamma, och sedan kom min vän Sabine förbi. Vi åt mat, (gjord av mig), och sen gick vi ut så Mathilda fick gunga lite ;) Innan Sabine åkte hemåt satte vi oss på ett café och tog en cappuccino. Alltid lika trevligt att umgås!
Nej nu ska Mathilda i säng, börjar bli lite gnälligt här! <3


Sabine och Mathilda. Här var Mathilda bara 2 månader, 2 veckor och 5 dagar gammal. <3
 

Skönt höstväder!

Har varit hos mina morföräldrar idag, alltid roligt att se dem! Men det tar på krafterna...
Gud vilket fint väder det var idag också! Kyligt, men helt underbart :) Så har varit ute mycket, och Mathilda fick gunga för första gången! Hon älskade det :) 




Jävla ångest..

Mår skit idag.. Varit jätte nedstämd, gråtit hur mycket som helst, krypningar i kroppen och yrsel.. 
Varför har jag ingen aning om... Men nångång måste väl all "skit" ur en på ett eller annat sätt.
Godnatt.

Rastlös!

Lördagen har varit bra fram till ikväll.. Varit på middag hos min mammas kille, han hade gjort i ordning köttgryta.. Riktigt gott var det :) Men direkt efter det så åkte min älskling på 50-årskalas! Vi tyckte att det skulle bli lite jobbigt med Mathilda så jag och gumman stannade hemma. Har kramats mycket..men nu sover hon och jag funderar på att gå och lägga mig jag med.. Har så fruktansvärt tråkigt ändå!
Godnatt mina vänner.



Förlovningen och kvällen då Mathilda blev till..hehe.. 14/5-2011 <3

Goda nyheter!

Idag var jag på BVC med Mathilda. Som ni kanske inte vet så vägrar hon mat..vill bara ha bröstet.. Kan gå bra ibland med fruktsmoothie, men aldrig så man byter ut något mål liksom. Jag var ju beredd på att hon inte låg bra till på viktkurvan just därför.. Men nej minsann! Hon har gått upp bra i vikt och ligger precis som hon ska på kurvan! Så barnmorskan sa att hon klarar sig bra på min bröstmjölk men det är bara att fortsätta försöka med mat också. Och när jag ger henne gröt så kunde jag prova att lägga i lite vaniljsocker och se om det blir lite mer intressant då..hehe.. Dock har ju gumman börjat vakna jätte ofta på nätterna för att äta, så egentligen behöver hon annat än bara bröstmjölk. Men detta ska gå bra! Positiv inställning, det gillar vi. Förresten så är Mathilda 8 månader idag! Tiden har verkligen sprungit förbi och man kommer knappt ihåg att hon verkligen varit så här liten..<3

Nu är det benet istället..

Magen har blivit bättre! Äntligen! ..Men igår fick jag ont i benet istället. Smärtan går från foten, närmare bestämt hälen, upp till knäet. Mycket märkligt alltså...känns som det är en nerv i kläm eller nåt, jag vet inte.. Får väl ringa vårdcentralen om det istället.. Avvaktar dock någon dag till och ser hur det känns. Nu väntar sängen på mig! 

Blev ingen vårdcentral idag.

Sov så dåligt inatt så orkade faktiskt inte ringa.. Kasst av mig då magen fortfarande spökar! Men men, sömnbegäret tog över! Kanske bäst jag lägger mig nu så jag förhoppningsvis är piggare imorgon! Godnatt. 

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0