Sova tidigt.

Har varit så himla trött idag! Ligger i sängen och har precis läst lite ur en bok. Så nu säger jag faktiskt godnatt.

Hoppas på strålande väder imorgon också!

Jag och mamma åkte till mormor efter min härliga promenad, och därefter till morfar. Så skönt att se dem idag igen! <3

Här är en bild på mamma och morfar.

Vårväder :)

Ute och promenerar. Så underbart, jag njuter av solen! Och Mathilda sover gott i vagnen. Men nu är mina ben trötta.. Har listat mig på Björkekärrs vårdcentral, så fort det gått igenom bokar jag tid till läkaren!

Dagen har varit fullspäckad!

Vaknade imorse med värk i ben och rygg som vanligt. Mamma kom till mig, drack kaffe och pratade. Sedan åkte vi till Frölunda torg och köpte lite kläder till morfar. Åkte därefter hem till mormor och satt där och pratade en stund, sedan iväg allihop för att hälsa på morfar, som idag förflyttades till Flatås korttidsboende. Första gången mormor och morfar träffades sen polisen körde honom till Sahlgrenska! Och det var ju ett tag sen nu faktiskt. Dem var så söta! <3 Efter besöket hos morfar såg vi till så mormor kom hem. Jag och mamma var inte hemma förrän 20.30 ikväll. Lång dag har det varit med andra ord. Men också mycket betydelsefull. <3
Här kommer en bild på mamma och Mathilda & en bild på morfar och Mathilda.


Perfekt dag!

Varit med Sabine på babymässan. Susanne följde tyvärr inte med oss då hon var väldigt trött. Men vi hade det trevligt ändå, som alltid! Mycket prat och skratt. Det bjöds på popcorn på mässan och hungriga som vi var vräkte vi i oss ;P Haha, Sabine hade popcorn i håret och innanför tröjan, själv "kastade" jag popcorn omkring mig istället, helt omedvetet av oss båda givetvis. Efter mässan åkte vi hem till mig, och Andreas och brorsan (Mikael) kom med mat! Sedan åkte dem iväg till deras bandymatch och vi fick äran att stanna hemma med Mathilda och Elias (min brorson). Efter deras bandymatch, som slutade med vinst 7-1, åkte dem hem till Mikael och kollade på hockey. Jag och Sabine kollade på Gossip Girl och hon åkte hem vid 22-tiden. :) Dagen har, som rubriken lyder, varit perfekt! Nu ska jag lyfta på arslet och städa undan all röra..
Tack för idag min underbara vän! <3




Underbart.

Varit på babymässan med My idag! Det var såå kul att se henne igen! Och den här gången får det inte dröja till nästa gång vi ses. <3
Dock har jag haft ont i benen sen imorse.. Känns som benen bara vill vika sig på mig när jag står upp.. ;/ Verkligen obehagligt.

På kvällen åkte Andreas hem till en kompis för att hjälpa honom att lägga golv. Då passade jag på att bjuda över mamma på kaffe och film! Myskväll är rätta ordet. :)
Nu ska jag sova, imorgon blir det babymässan igen - med Sabine och Susanne :) <3 Godnatt allihopa! Här kommer en bild på min vackra mamma och min vackra dotter! <3


Fredagsmys!

Träffade mamma en stund idag, vi tog en liten promenad. <3 Sedan åkte jag in till stan med min syster. Det var ett tag sedan vi sågs så det var kul, hade mycket att prata om som vanligt :)
På kvällen åkte jag och Andreas till min bror och hans lilla familj. Det var jätte mysigt! Vi lekte med barnen, tjötade och kollade på film. :)
Imorgon bär det av till babymässan med My! Ska bli sååå kul att umgås med henne! <3 Godnatt.

Sova.

Hälsade på morfar idag. Han blir flyttad till korttidsboende på måndag, i väntan på det permanenta boendet. Mölndal kan tyvärr inte ha kvar honom längre än till måndag pga platsbrist. Tycker bara det är synd att han måste flyttas runt hela tiden.. Men men, det blir nog bra..
Huvudet spränger på mig så nu säger jag godnatt..

20 februari

Först och främst måste jag ju säga grattis till min underbara vän, Sabine, som idag blir hela 24 år! Att tiden flyger iväg ja! Du är bäst gumman och jag älskar dig ska du veta! <3

Och nu till det tråkiga, haft ont i rygg och ben idag.. Kommer och går.. Det är jobbigt. Men jag står ut. Vad mer kan jag göra? Fortsätter det så får jag ju såklart boka tid till läkarn, men väntar nog med det, minst någon vecka till eller två..så får vi se hur det är då helt enkelt!

Nu till en ledsam grej.. Det var anhörigsamtal om morfar idag och ett beslut togs, han ska in på hem. Jag vet ju att det är för det bästa men det känns bara så himla sorgligt! Jag vill inte detta! Jag vill inte att han ska vara sjuk.. Varför drabbades han av Alzheimers?! Min underbara morfar...<3 Tur att minnena finns. Dem håller jag varmt i mitt hjärta.

Första tandläkarbesöket :)

Var hos tandläkaren med Mathilda idag. Det gick bra, och nästa koll blir när hon är 2 år ;)
Varit i stan med mamma idag också. Alltid lika roligt. <3 Har faktiskt inte mycket mer att säga känner jag. Lite diffus värk i benen..hm. Ska försöka sova. Godnatt.

Dålig start på dagen..

Har fruktansvärt ont i rygg och ben idag! Andra gången jag har det så här nu.. Fattar inte vad det beror på! Men fortsätter det så här så måste jag ringa vårdcentralen.. Och jag som hade tänkt att komma ut idag! Blir nog inget med det tyvärr.. ;/
Tur att Mathilda mår bra iallafall :) Hon värmer mitt hjärta med hennes fina leende! Och jag är tacksam över att hon låter mig ligga på soffan just nu. <3

Tacksam :)

Mår bättre idag! Inte haft ont i kroppen alls typ, bara lite i ryggen. Men annars så.. :) Mathilda somnade ca 18.45 idag! Hon var helt utslagen, lyckades inte få henne till att somna under dagen, och det visade sig vara bäst så! Hon har inte gett ifrån sig ett enda ljud än, sover som en stock. <3 Själv gick jag precis och la mig, Andreas sitter uppe och tittar på tv. Och gissa vad? Mamma är hos sin kille som hon inte sett sen nyår! Han behövde tid för sig själv ett tag, men han hörde av sig till mamma inatt, han saknade henne så mycket. Är så glad för hennes skull, hon sken som en sol när jag träffade henne imorse! :) Detta är precis vad hon behöver. Komma bort till honom och bara vara.. <3

Och här har vi en som verkligen älskar sin mormor! ;)

Kroppen skriker av smärta.

Imorse när jag vaknade hade jag jätte ont i rygg, ben, rumpa och höfter.. Ingen aning om varför. Men ni kan ju tänka er hur mitt humör varit idag pga smärtan! Inte det bästa alltså! Men jag hade ju kul ändå såklart, och jag bet ihop så gott jag kunde. Har precis gått och lagt mig nu, hoppas att värken är borta imorgon.. Mathilda fick på sig sina skor förut förresten. Höll henne i handen så hon fick prova att gå i dem lite, så sjukt söt säger jag bara! <3

Hemfärd :)

Hittade lite smått o gott på Gekås :) Köpte jätte söta skor till Mathilda också!

Är hungrig som satan! Nu är vi kommit fram till Lindome. Ska stanna och äta thai-mat :) Mathilda sover gott <3

Ullared, here we come!

Nu är vi på väg! Hoppas på mycket fina fynd :)

Tjohoo :)

Haft ont i huvudet och magen hela dagen typ.. Men nu på kvällen har jag mått okej. Kollade precis på Gossip Girl, sista avsnittet av säsong 2.. Säger bara ÄNTLIGEN!! ;)
Jag ligger redan i sängen förresten, redo för att sova! Imorgon ska vi till Ullared ju! Måste se till att vara på mitt bästa humör :) Godnatt.

Alla Hjärtans Dag <3

Varit ute och kollat runt med mamma, pappa och bror idag. Åkte förbi mormor en snabbis med rosor, hon blev så glad! :) När Andreas hade slutat jobbet så var mamma barnvakt och jag och Andreas åt mat ihop och sen gick vi och la oss och somnade båda två en stund! Haha :) Min present från älsklingen blir Ullared på lördag ihop med Mikael (min bror), Ellen (hans sambo) och mamma. Självklart Mathilda och Elias också. Ska bli kul!

Nu ska jag sova! Hoppas alla haft en bra dag med mycket kärlek <3

Tack för idag Sabine <3

Haft en jätte bra dag och kväll med Sabine! Mathilda fick present av henne och hennes syster Selina - Bambi på hjul (sån leksak som man håller i ett snöre och går med) och filmen Bambi. Även jag fick en present av Sabine som hon köpte i Thailand, en söt liten groda i trä. :) Jag råkar faktiskt tycka att grodor är väldigt söta! Så det så! Jaja, om ni undrar vad vi gjorde under dagen så ska jag allt tala om det, jo, vi kollade på Bambi, åt pizza, kollade på Gossip Girl, gick ut på promenad, tog en kaffe på ett café, pratade mycket mycket om allt och inget! En dag som jag vet att vi båda behövde <3 Kan inte vara annat än en underbar dag!

Redan en förbättring!

Idag gjorde jag hemlagat persiljemos med fiskpinnar till mig och Mathilda. Tänk att något så enkelt, kan vara så gott! :)

Vet inte om ni ser vad hon gör på den här bilden men hon tar faktiskt på sig min vante. Haha.. Min fina tjej <3

Hungrig!

Idag har jag och Mathilda varit med mamma hela dan :) Ätit våfflor, hälsat på mormor och hälsat på morfar. Morfar är ju kvar på Mölndals sjukhus som ni kanske förstod.. Och det är så svårt att lämna honom där bakom låst dörr.. Speciellt just idag, han ville ju åka hem med oss.. Det gjorde ont i hjärtat! :/

Nu till betydelsen av detta inläggs rubrik, HUNGRIG! Har slarvat med mat ett bra tag nu.. Lever mest på yoghurt och mackor.. Inte så bra, nej jag vet. Men jag har varken lust eller ork till att stå och göra mat. Inga idéer heller.. Ibland känns allt bara jobbigt helt enkelt. Jaja, får väl försöka sova nu. Godnatt.
(Lägger ut en bild på min väldigt speciella garderob - som min sambo dessutom har fixat!)

Besviken faktiskt.

Pappa och syrran stannade max 40 minuter.. De började tjafsa med varann om en skitsak som ledde till onödigt bråk och skrik! Jag sa ändå till dem att sänka rösterna och prata som normalt folk istället för att stå och gapa framför stackars Mathilda! Åh! :/

Låt mig vara..

Har varit på dåligt humör idag.. Jag har såna dagar också.. Tyvärr lite många av de dåliga kanske. Just nu känner jag bara för att gråta, vet inte varför. Men jag ska inte gråta. Min älskade fina dotter ska inte behöva se sin mamma ledsen! Och snart kommer min pappa och syster hit för att ge present till Mathilda.. Ja, bara nästan en vecka sent men pappa har varit sjuk så. Har inte träffat honom sedan nyårsafton och det var ju ett tag sen! Dags att klistra på leendet!

Nu får det vara nog!

Mår illa. Trött på att jämt och ständigt ha ont i magen och nästintill varje dag må illa.. Jaja, mitt egna fel kanske? :/

Jag och mamma passade min brorson Elias idag ju. Det gick bra, men både han och Mathilda är förkylda, hostar och snorar.. Usch, små stackare!

Jag gick ut på en kvällspromenad med Mathilda förut, i snöovädret ja! Men för en gång skull var jag positiv till snön! Tyckte det var så vackert.
<3

Morgondagen blir bra.

Haft ont i magen idag. Men kom ut på en promenad förut iallafall. Mötte upp mamma på biblioteket, vi tog en fika och pratade om allt. <3 Imorgon ska vi passa min brorson!
Godnatt.

Bättre idag!

Mamma kom ju hit igår, och med sig hade hon receptfri hostmedicin till Mathilda! <3 Den är verkligen jätte bra och har redan hjälpt mycket! Idag märktes det att gumman mådde bättre så vi var ute under dagen och tog en promenad ner till mamma. :)
Leka orkar Mathilda alltid med också <3

Åh mitt lilla hjärta ;(

Mathilda är jätte förkyld. Hennes hosta är hemsk nu. Hon hostar så mycket så hon kräks, både igår och idag. Hon vill knappt äta och det lilla hon åt nu på morgonen kom ju upp med hostan igen! Mamma är snäll och kommer hit snart, hon skulle till Apoteket först och höra med dem om Mathildas hosta.

Grattis min älskling! <3

Idag 4 februari, för ett år sen, kl 08.27 föddes världens finaste flicka! Och jag grät floder av lycka! <3 Du är mitt allt, Mathilda! Tänk att du funnits hos oss i ett helt år nu! Varje sekund med dig är kärlek och lycka! Jag lovar att jag aldrig någonsin ska svika dig, och jag lovar att för alltid älska och skydda dig. Min underbara dotter, vad jag älskar dig!! Grattis på din 1-årsdag <3

Kärlek i svåra stunder.

Allt har inte varit frid och fröjd idag om sanningen ska fram. Jo visst, kalaset var jätte bra och kul.. Men efter det så hände en grej... Som tur var kom min underbara Andreas till "min" räddning. Allt löste sig till det bästa.. Men det gör ont att veta att man inte kan hjälpa... Jag vill ju så gärna. Det måste bli bra nu! <3



<3 <3

Min fina älskade Mathilda, 1 år imorgon! Och idag hade vi ännu ett födelsedagsfirande med släkten på min sida :) Gumman fick många fina presenter men det bästa för henne var nog ändå kusinen <3

Igår gick vi in i en ny månad - Februari.

Tänk, på måndag blir gumman 1 år! Herregud, hon har snart varit hos oss i ett helt år! <3 Idag kom Andreas bror och föräldrar hit för att fira Mathilda. Efter tårta, kaffe och en massa tjöt och skratt, lämnade vi Mathilda hemma med hennes farmor, farfar och farbror medan jag och Andreas åkte och hälsade på morfar. Det var samma som igår med honom.. Jobbigt.. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när vi gick därifrån.. ;/

Nu har Mathilda somnat i min famn. Ska in och lägga henne sen blir det att städa undan här hemma för imorgon blir det mer firande :)
Här kommer en bild på mig och gumman från idag <3

Älskade morfar <3

Dem hade ringt mamma från Mölndals sjukhus imorse.. Dem sa att morfar bytt avdelning igår kväll efter att han sparkat sönder glaset på en dörr.. Han ville så desperat hem. ;/

Har varit med My idag iallafall :) Vi var i Kållered och kikade runt i affärer, oh vad vi är farliga när vi är ute ;) haha.. Sedan drog vi hem till My och åt gott.

Åkte och hälsade på morfar ikväll. Usch vad hemskt det var att se honom! Han mumlade när han pratade, hade svårt att "hitta" orden och ja, det var svårt att höra vad han sa... Frågade man honom något så kunde man få ett väldigt konstigt svar som inte alls hörde till frågan.. Och han hallucinerade också.. Saknar MIN morfar!! Fy fan för Alzheimers!!

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0