Sabine <3

Tack igen! Och skönt att det hade gått så bra med Mathilda! :) 
Anhörigträffen var jättemysig! Efter "träffen" blev alla bjudna på smörgåstårta, drickor, kaffe, kanelbullar och lussekatter. Personalen hade dukat såå fint! Underbart att sitta allihopa med morfar och faktiskt må riktigt bra. Denna fina stund hade jag inte fått utan Sabines hjälp ikväll. <3 ;) 


Lägger upp en bild på Mathilda :)
 

Lite av allt.

Igår fick en av mina vänner en flicka! :) Är såå nyfiken på att se underverket!
Grattis  finaste Mimmi. <3 


Igår kväll spydde jag, åter igen "flygspya"! Haha.. Har kommit fram till att bebis inte gillar när jag äter frukt på kvällen och sen direkt efter borstar tänderna.. Måste lägga detta på minnet nu! ;) 

Imorgon ska jag träffa underbara Sabine. Hon ska passa Mathilda här på kvällen, Andreas ska iväg på hockey och jag och mamma ska på anhörigträff på äldreboendet där morfar bor.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Vi ses imorgon Sabine! <3


V 10+0 idag!

Och jag har fått sug efter sånt där godis sura röda flaskor! Äter dem tills jag får ont på tungan.. Haha.. Helt knäppt!
Känns som om tiden står stilla, men bara när det gäller graviditeten.. ;P 
Nej nu ska jag leta upp någon bra film som jag och älsklingen kan mysa till. Gumman sover redan så gott <3

 

Värk!!

Tänk att idag fyller världens bästa morfar 80 år! <3
Tyvärr har jag inte kunnat åka och hälsa på honom då både jag och Mathilda är förkylda här hemma.. Och värken i kroppen blir ju dubbelt gånger värre än vanligt när man är sjuk.. Låt oss tillfriskna fort! 

Lördag.

Igår kväll kom graviditetens första spya! Jag hade slängt i mig lite frukt och stod precis och borstade tänderna... Herregud det flög ut! Ja, My, det var verkligen "flygspya"! Haha :) 
Igår gick jag även in i graviditetsvecka 10! Det går framåt så sakta.. :) 
Idag ska lilla familjen + min mamma åka till brorsan och umgås, mys!

Gillar denna dag! :)

My och lilla Emelie (som inte är så liten längre!) kom på besök :) 
Underbart att spendera dagen med dem <3 
På söndag ses vi igen! Tjohoo! 

Gottfriesmottagningen.

Var på tredje återbesöket hos min läkare på Gottfriesmottagningen idag, (ang. min ME/CFS).
Han tyckte definitivt att vi skulle vänta med att sätta in Mathilda på dagis nu när jag är gravid. Och vi som har sökt plats till henne fr o m januari.. Men får ändra det till efter sommaren då. I och med att hon kommer dra på sig en hel del förkylningar vilket smittar av sig till mig, så ja, det är väl bäst kanske.
Han ville att jag skulle fortsätta med mina B-injektioner, och det vill jag också men glömmer hela tiden eller så orkar jag inte osv.. Måste ju ta mig till vårdcentralen för att få sprutan.. Men, han sa att jag kunde fundera på om jag hellre vill ta sprutorna hemma istället, isåfall skulle jag höra av mig till honom och så skickar han remiss till vc om att jag vill lära mig att ta dem själv. Skulle ju faktiskt underlätta en hel del.. Så verkligen något att fundera på.

Kass dag..

Varit så olidligt trött idag, och kroppen har värkt hela dan.. Vill bara somna fort nu och hoppas på en bättre dag imorgon!

V 7+0

Fick se bebisen!! Och det lilla hjärtat som tickade! Så nu kan jag släppa all oro! :) Är några dagar tidigare än vad jag trodde, så v 7+0 idag!

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0