Min trötta tjej <3

Idag under dagen somnade Mathilda en stund! Och det har inte hänt på ett bra tag kan jag ju säga! Men förstår att gumman var trött. Igår var det ju dagis och sedan lek och bus hos grannarna! :) 

Frånvarande.

Ja nu har jag varit lite dålig på att skriva! Inte riktigt på det humöret faktiskt. Lägger upp lite bilder ifrån veckan! 

Elias och Mathilda

Min morfar och Emil

Min mormor och Emil





Min händiga man



<3

Och dagens bild.. :)

Min kärlek.


Fan vad arg jag är!

Trodde jag varit duktig och ätit helt glutenfritt i flera månader nu, men nej då!! Det visade sig att det visst är gluten i cornflakes ju!!! Och det upptäckte jag imorse av en ren slump! Har ätit cornflakes varje dag i flera månader! Inte konstigt att jag mått illa och haft problem med magen! :(

Dåliga minnen..

Mathilda envisades med att ta på sig sin klänning som hon skulle haft på vårt bröllop.. Trots att den var "lite" liten såå..ja..hon var så vacker min lilla prinsessa! Men fy vad ont det gör att tänka tillbaka på allt.. Hur kommer man över en sån grej? Det går inte. 
Jag vet att Andreas och jag kommer att gifta oss en dag. Men den dagen skulle ju ha varit 6/7-2013...Men jag förstörde det. Ärren kommer alltid att finnas kvar.

Min finaste...

Lördag.

Underbara dag! Varit på IKEA med mamma och barnen, myst med min fina familj, ätit godis och varit med min syster. Kan inte bli så mycket bättre! Snart är det sängen som gäller! Ska krama min fina Andreas! Det är kärlek!

Knäppunge <3

En bra dag ändå.

Mathilda har varit på dagis idag, hon orkade med hela dagen till och med! Det var fotografering där också! Är såå nyfiken på fotona! :) <3

Emil har varit på barnmottagningen. Fick reda på provsvaren idag.. Hans levervärden var något förhöjda men annars var allt bra! Hon trodde inte alls att det var något att oroa sig över men leverproverna ska ändå tas om. Kommer få hem en tid med posten. 
Emil har förresten också blivit förkyld nu.. Han nyser och hostar, men är pigg ändå! <3

Efter vi hade ätit middag idag gick jag och Mathilda över till en granne, vars döttrar går på samma avdelning på dagis som Mathilda. Det var jätte trevligt faktiskt! Vi hade mer gemensamt än vad man trodde. :) 

Onsdag.

Mathilda är hemma från dagis idag, hon var hemma igår också, förkyld! :( Men imorgon ska hon gå, iallafall en liten stund. Fotografering nämligen och det vill jag ju inte att hon ska missa! :) Hoppas att hon inte blir sämre bara. <3

Gäsp!

Nu säger jag godnatt och hoppas på en lika bra natt som föregående! (Emil sov nämligen från ca 23-tiden till 05.45!!) Åh hoppas hoppas! :)

Jippi :D

Varit på BVC med Emil. Han hade gått upp i vikt! :) Väger nu 5940 g. Så nu behöver vi inte ta en ny vikt nästa vecka! Ska vägas om två veckor istället :)

Mamma älskar er! <3







Drar en lättnads suck.

Mathildas läkare ringde mig tidigare idag. Alla prover såg bra ut! Röntgenbilderna visade ganska mycket avföring som ligger kvar dock.. Så vi skulle fortsätta med Movicol och även öka dosen. Nu får vi hålla tummarna på att allt kommer ut! 

Världens bästa!

Har varit med min fina mamma hela dagen! Vi var på IKEA och kollade bl.a. :) Hittade dock inget "måste ha", men alltid kul ändå! 

Hipp hipp hurra! :D

Grattis på födelsedagen My!
<3 Jag älskar dig! <3

Då var denna dagen snart slut.

Träffat underbara Sabine idag! <3 Hon följde med mig till BVC med Emil. :) Han hade gått upp i vikt! Så det var godkänt, även om han fortfarande "ska" väga mer än vad han gör. 
Emil fick sitt första smakprov idag - banan! Det var svårt att avgöra om han tyckte om det eller ej..Men lät han smaka på lite mer banan nu på kvällen och ja han verkade faktiskt tycka om det! :) 
Sabine följde med och hämtade Mathilda från dagis också förresten! Mathilda såg väldigt chockad och glad ut när hon såg vem som var med ;)
När lilla gumman skulle lägga sig frågade jag vem som skulle läsa för henne, svaret blev "Bina" (Sabine). Haha sötunge!! <3

Sabine och Emil <3

Mathilda ville gömma sig under filten med Sabine :D


Emils vikt idag var 5820 g.
<3 <3

En härlig höstdag.








Lördag.

Ligger äntligen i sköna sängen! 
Trött och hängig. 
Varit på Mölndals bro en sväng idag med mamma och barnen. <3 ..Annars går dagarna snabbt förbi utan att det händer särskilt mycket. Känns som jag vill komma bort lite..åka någonstans.. Äh, jag svamlar bara! Godnatt.




Mathilda kramar sin mormor :)

Finaste barnen! <3


På väg hem!

Varit på barnmottagningen med Emil nu. Tagit en massa blodprover. Min lille kille.. <3 
Mamma är hemma med Mathilda. Hon skulle egentligen till dagis idag ju men hon har vaknat ett par gånger i natt pga magont. :( 

Åh... :(

Mathilda har vaknat upp i gråt några gånger..sagt AJ! Det var magen som gjorde ont.. Ville att jag skulle massera magen och så somnade hon om nyligen. <3
Snacka om att det gör ont i hjärtat när ens barn mår dåligt.. :( <3

Mina underbara...

Mathilda var såå duktig idag! Hon var dock rädd och grät när dem skulle röntga magen men hon höll mig i handen och låg alldeles stilla ändå. <3 Svaren kommer skickas till Krokslätts barnmottagning. Det skulle ta ca 1 vecka.. Åh denna väntan! 

Var på barnmottagningen idag också, med Emil. Hans läkare är underbar! Hon vill verkligen kolla allt, så att man inte skulle missa något, trots att Emil är såpass pigg och glad. Så imorgon ska jag och Emil dit igen och ta en del blodprover på honom. Skulle lämna in avföringsprover också, vid tre olika tillfällen. Nu till en jobbig grej för min del, jag ska utesluta mjölkprotein - i två veckor! Hon sa att det kan vara komjölksallergi.. :/ Så imorgon efter vi varit på barnmottagningen får vi åka och storhandla! Vad sjutton ska man nu äta egentligen? Fick med ett häfte om saker jag måste utesluta, det är inte lite precis.. 
Men vad gör man inte för sina barn? <3 <3

Och så här gick det idag.

Emil hade gått upp lite.. Inte alls mycket men jag är glad för det lilla iallafall! <3 Barnmorskan pratade med barnmottagningen, (dem som skickade remissen för ultraljudet), om Emil och vi fick en tid imorgon kl 13. Det var jag inte alls beredd på! 
Så imorgon 8.30 ska vi alltså först till Östra sjukhuset med Mathilda (röntga magen!), sedan lämna henne på dagis och sen lite "egentid" innan man ska iväg med Emil..
Till råga på allt så har jag börjat må illa (nästan ständigt känns det som..!) och känner obehag i magen typ.. :/

5705 g & 63,2 cm 

Då var det dags igen!

BVC med Emil imorgon. Hoppas han gått upp i vikt ännu mer sen sist! Hoppas hoppas! <3 Han har spytt en hel del idag dock.. Känns inte alls bra..:/

Här var inte allt okej, lilla plutten <3

Lördag.

Kusinerna har busat idag! :)







Ja detta badet var välbehövligt ;P

Min prinsessa <3

Efter frukosten tog Mathilda sin tallrik och sa "mamma, thilda diska". Och så drog hon fram stolen till diskbänken och satte igång! :) <3
Min finaste!! 

Orken kan aldrig ta slut.

Sitter i sängen och gråter, jag är så trött och huvudet värker. 
Det är otroligt ändå..att kärleken för sina barn är så stark att orken alltid finns där. Fast man inte orkar så orkar man ändå liksom. <3

Första Oktober.

Hämtade Mathilda från dagis vid halv 1 redan.. Hon har ont i magen nu igen! :( Allt hon har ätit idag är några få tuggor på en smörgås och några teskedar yoghurt! :/ Ligger i soffan och masserar magen på henne nu.. Hoppas hon bajsar snart! Vill inte se henne så här ju.. Vill inte att hon ska må dåligt! <3

Min fina tjej.. <3 (bild från igår!)

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0