Underbar skrattdag!

Med finaste Sabine <3

Tjoho, nu är jag glad!

Min barnmorska ringde precis. Jag får komma in på ultraljud imorgon istället, kl 10! :)

Blää..

Jag vill bara kunna slänga i mig mat, är så hungrig, men går inte med detta illamåendet! Frustrerande, verkligen! Men jaja, det är värt alla besvär i slutändan ändå <3

Imorgon kommer Sabine hit! Ska bli såå mysigt! <3
Sova nu som gäller! :)

Familjen är kärlek.

Vi <3

Då är man inne i graviditetsvecka 8.

7+1 idag. Och jag är inte alls orolig längre! :) så jag väntar snällt på min tid för ul, bara en vecka kvar!
Fy vad illa jag mår.. Har svårt att äta.. Konstant problem med maten oavsett tid på dygnet.. ;( Hoppas verkligen att det går över snart!

Lite lugnare nu.

Har inte haft några mer blödningar, varken igår o idag :) Men är ändå orolig såklart.. Ringde sjukvårdsupplysningen och hon tyckte inte att det lät som ett "klassiskt missfall", hon tyckte att jag skulle avvakta och ringa min bm på måndag och vädja om en tidigare tid för ul.

Inskrivningen...

Har haft småblödningar i 5 dagar nu.. Barnmorskan tyckte att det lät som missfall.. Så jag ska ha det i bakhuvudet sa hon. Och så bokade hon in mig på ett ultraljud den 4/11.. Snälla, låt detta inte vara ett missfall! ;(

Inte ens det är jag värd!

Min fd styvpappa svarade aldrig på mitt sms förresten.. Så jag blev faktiskt upprörd, ett "hejdå" kan man väl få åtminstone?! Och precis så skrev jag till honom igår kväll! Och så skrev jag att det gör jävligt ont att veta att man inte ens är värd ett "hejdå-sms".. Han har inte svarat... Det är bara för mig att släcka det där lilla hoppet nu och inse att han inte vill ha mig, oss, i hans liv..

Godnatt.. Imorgon är det inskrivning på MVC! <3

Gud vad jag grät igår...

Tänkte på alla som valt att inte finnas i ens liv längre.. Det är en del jag förlorat under en kort tid.. Grät mestadels över den person som gör ondast att ha förlorat, - min fd styvpappa. Jag smsade honom igår kväll, skrev att jag inte orkar detta längre, orkar inte vänta på om eller när han kommer att höra av sig..och att jag älskar honom som min egen pappa och att jag alltid kommer göra det. Han har inte ens svarat....

Varför kan man aldrig få må bra!?

Bytte sort på mina antidepressiva i torsdags. Gick ifrån Cymbalta till Sertralin. Hade nämligen Sertralin under graviditeten med Mathilda så det var därför jag ville byta. Men idag har jag mått skit! Krypningar i kroppen och allmänt obehag, precis så jag känt mig de gånger jag försökt sluta eller trappa ned med mina antidepressiva! Varför känner jag så här nu? Jag har inte trappat ned, utan jag gick direkt över på Sertralinen.. Jobbigt att jag ska behöva må så här! :/ Får hoppas på att det blir bra snart, för detta obehag i kroppen hela tiden är fruktansvärt..

Hormonerna lever livet!

Började gråta något så fruktansvärt förut, hittade nya grejer att gråta över hela tiden.. Jobbigt! Men sen började jag skratta helt plötsligt. Herregud vad hormonerna kan spöka... :P
Nej, nu är jag trött! Godnatt.

Undrar vart denna dag slutar..

Ont i kroppen efter gårdagens tvätt. :/ Men vad gör det när jag har min fina dotter som alltid får mitt hjärta att smälta! <3

Höstpromenader

Med min mamma och dotter. Underbart! <3

Härliga promenader!

Varit ute och promenerat 3 omgångar idag! - Än så länge mitt höstrekord! :) Det är ju så underbart vackert ute när solen lyser på träden! Ååh! :)

5+0 idag!

Graviditetsvecka 6


Bebisen (eller embryot)

Du är nu i din andra graviditetsmånad, och din bebis är 3 veckor gammal. Du har förmodligen nyss fått veta att du är gravid och har massor av frågor och funderingar. Fostret, eller embryot är den här veckan c:a 1.25 mm långt, inte mycket mer än en brödsmula, men det händer redan saker!

Grodden som skall bli hjärta utveckas vid den här tiden, liksom hjärna, ryggrad, muskler och ben. Embryot har distinkta delar som kommer att bli huvud, rygg och mage etc.


Du

Det är viktigt att du tar vitaminer och äter närigsrik mat för att förhindra uppkomst av missbildningar på grund av brist av viktiga ämnen.

Vid den här tiden kan det hända att du börja uppleva illamående, främst på morgonen. Detta beror på förändringar i dina hormoner och allteftersom levern får jobba hårdare och bryta ned restprodukter kan detta leda till illamående, främst på fastande mage. Därför kan det hjälpa att äta och dricka något innan du stiger upp - be din partner om en smörgås eller skorpa och lite juice. Om inte detta hjälper kan du prova något receptfritt läkemedel mot åk- och sjösjuka.

Inte svagt längre ;)

Testade med morgonurin nu imorse :)

Trodde jag ja!

Mensen var väldigt konstig denna månaden.. Så jag tog ett gravtest nu ikväll. - SVAGT POSITIVT! :)

På god väg.

Både jag och Mathilda är i stort sett friska nu! - Känns som vi varit sjuka hur länge som helst, så detta tillfrisknande var verkligen efterlängtat! :)
Igår var vi och kollade på en lägenhet i Mölndal, Ålegårdsgatan. Och efter vi hade kollat på deras lägenhet, följde dem med oss hem och kollade på våran. - Dem ville byta med oss!
Just det, jag har ju inte ens skrivit något om att vi ens tänkt flytta! Har inte tänkt på det bara. Anledningen till att vi vill flytta är i första hand för att det har varit ett par jobbiga månader så man känner väl att man behöver komma härifrån liksom.. Att vi just sökt oss till Mölndal beror på att min pappa, syster och bror bor där. Min mamma vill också flytta åt det hållet, så det kommer bli perfekt.
Lägenheten var så mysig! Och UTEPLATS! - En stor trädgård på baksidan! Jag tror jag kommer att trivas där! ;)
Godnatt mina vänner. <3

Sjuklingar!

Då är både jag och Mathilda förkylda här hemma. Mathilda börjar redan bli bättre men jag känner mig sämre. Har feber, ont i halsen, huvudet och kroppen känns överkörd.. :/

20 månader!

Tänk att min älskade Mathilda blir 2 år om bara 4 månader! <3 Det är helt galet..! Tiden har gått alldeles för fort!

Tyvärr blev det ingen graviditet den här gången förresten.. Bara att köra på vid nästa tillfälle. <3

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0