Vad är nu detta??

Har haft konstigt ont i magen i 3-4 dagar nu.. Ändå har jag hållt mig ifrån gluten hittills under dessa dagar. I förrgår var det fruktansvärt jobbigt..kändes som mensvärk! Börjar undra om det är pga mina minipiller... Jaja, fortsätter det så här så får jag ringa vårdcentralen på måndag!  

Höst...

Usch vad tråkigt det är att inse att hösten faktiskt är här.. Vi har ju knappt haft nån sommar att tala om! Det bara regnar o regnar! Jaja, det gäller att göra roliga saker, som att umgås med fina vänner t.ex. Det är ju tyvärr lätt att "gräva ner sig" när det är sånt här skit väder.. Så igår var jag med mina vänner Sabine och Susanne! Mycket trevligt som alltid. Men när jag och Sabine skulle åka hem från Susanne så öste regnet ner såklart.. På med regnskyddet över barnvagnen! Nämen, en sån nyfiken tjej jag har! <3

Min Mathilda <3

Hon vinkar och ibland när hon vinkar låter det som hon säger "hejhej". Och hon kan säga "mamma" och "där", det låter även som hon ibland säger "titta". Det är underbart.. Får inte nog av henne...min lilla skatt. Hon kryper dock inte ännu, men det syns att det är på god väg! Hon står som hon ska men när hon ska börja ta sig fram så hamnar hon platt på mage igen! Hihi :)

Och nu är jag arg också!

Kanske därför jag känner mig så nedstämd.. Mycket som inte är bra.. Saker som känns för personliga för att skriva om här. MEN, det jag kan skriva om som gör mig såååå arg är att jag är glutenintolerant!! Jag orkar inte med den skiten asså! Jag vet vad ni tänker, "det finns värre grejer", och jo visserligen, men jag kan inte ha alla andra på mina axlar hela tiden! NU ÄR DET JAG! Och jag hatar att vara glutenintolerant. Mår illa, ont i magen och har precis kräkts lite..jag orkar inte!! Och jag vet vad ni kanske tänker nu, "uteslut gluten då", joo visst, om det hade varit lika enkelt sagt som gjort. Det är nämligen inte alls enkelt. Inte för mig iallafall. Gluten finns i vetemjöl, typ ALLT innehåller vetemjöl..Bröd, pasta, bakverk, en del godis, osv... Blää!
Tack, det var skönt att klaga, men ännu skönare kommer det vara att lägga sig och förhoppningsvis få drömma mig bort i massa underbara drömmar... Godnatt. 

Inte på humör..

Idag har jag och mamma varit barnvakt åt min brorson, och det gick super!
Mathilda är fortfarande förkyld, men näsan rinner inte alls lika mycket idag, så hon verkar redan vara på bättringsvägen! :) 
Blev dock väldigt nedstämd när jag var på väg hem igen från mamma. Vet inte varför...bara kom så plötsligt. Andreas är hos min bror och kollar på hockey och Mathilda somnade för en liten stund sen. Jag får väl hitta någon film att kolla på tror jag..och hoppas på att jag känner mig "glad" snart..
Ha en bra lördag! 
 

Mitt älskade hjärta!

Mathilda har blivit förkyld..Nyser hela tiden, hostar och näsan rinner. ;/
Varit ute på en kort promenad under dagen. Lilla gumman älskar ju att komma ut, oavsett hur hon mår. <3 Annars har vi bara tagit det lugnt och myst en massa idag!
Och trots hennes dumma förkylning så är hon ändå glad. Det värmer i hjärtat något så otroligt att se hennes fina leende varenda morgon! Gud vad jag älskar dig, min lilla flicka!

 

Den här bilden togs imorse. Alldeles nyvaken och snuvig!

Onsdag idag?

Puh! Vart tar dagarna vägen?
Igår samlades (nästan) hela fina släkten på god middag då min kusin ska åka tillbaka till Australien imorgon. Vi hade det så trevligt så man till och med glömde bort varför man var där. Och när man glömt orsaken, kan man väl säga att det var en lyckad kväll?!
Nej nu är det dags för en kopp te! Lite ont i halsen...

Störst av allt är kärleken.

Helg och redan lördag kväll.
Mathilda sover och Andreas är hos sin kusin och kollar på fotboll. 
Idag har jag och Mathilda verkligen varit ute hela dan! Gick hemifrån vid 11, kom hem runt 21 tiden! Först var vi i slottsskogen med mina kära vänner, Susanne, Simon, deras två barn och Mimmi. Efter slottsskogen åkte jag och Mimmi med hem till Susanne och Simon. Därefter åkte jag hem till mamma en sväng, och sen fick jag så dåligt samvete för att jag åkte ifrån Susanne som var ensam hemma med två barn och ett i magen, så det var bara för mig och Mathilda att ta oss dit igen! Haha.. Ja, kul har vi haft iallafall :) 



Hej på er!

Inte varit inne här på ett tag..fy på mig! 
Men det blir lätt så när man har sin lilla flicka och dagarna rullar på så fort.
Är ute och går varje dag, trots regn! Mathilda älskar ju att komma ut och få luft. 
Har haft bra dagar. Umgåtts med min lillasyster, varit här och där med min mamma, varit på Allum med älskling, storebror, hans sambo och min brorson, filmkväll har jag och mamma haft hos brorsan också! Ja, mycket smått och gått har hänt :) Och självklart har lilla gumman deltagit. ;)

Igår när jag hade lagt Mathilda så skrek hon till efter bara några få minuter, snabbt in och titta till henne...tror ni jag blev chockad eller? Haha..där satt min lilla flicka upp i sin säng! Oj oj..dags att sänka sängen! Det får älskling göra när han kommit hem från jobbet. Idag blir det förmodligen stan med min kära vän Sabine :) 
Hoppas ni alla får en bra dag!



Trött hela tiden!

Mathilda, som sovit hela nätter sen 2 månaders ålder, har nu börjat vakna lite då och då.. Ammar henne typ 4 gånger under nätterna.. Och även där emellan vaknar hon ett par gånger... Men jag ska väl vara glad och tacksam för alla de andra sköna nätter man fått ;)
Idag blir gumman 7 månader! Vart tog tiden vägen?!




Söndag.

Helgen gick otroligt snabbt måste jag säga! Och gud vad trött jag är nu då!! 
Nej nu ska jag natta lilla gumman <3 Och snart kommer min älskade sambo hem från innebandyn! Då blir det mys framför teven :) 

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0