Sängen är ljuvlig.

Varit på Ullared idag, handlade en hel del grejer. Mycket folk var det tyvärr, men helt klart värt besöket! ;)
Trött i kroppen. Nu kommer jag nog sova gott..

Här kommer en bild på magen:)

Fredagsmys!

My med familj kom över till oss på grillning. Det var såå underbart! <3 Detta var precis vad jag behövde idag! 
Mathilda var trött och somnade runt 20-tiden, och då passade lilla fröken Emelie på att ha sitt fredagsmys bestående av ostbågar ;)
Fina Emelie <3

Välkommen v 39!

38+0 och 2 veckor kvar till beräknat! 

Att jag tog ut mig igår! :/

Mår skit. Känns som kolsyra i huvudet och kroppen. Har gråtit. Nu är detta riktigt jobbigt.. Vill vara frisk.

Ser fram emot senare idag iallafall, då blir det grillning med My och familj. <3

Det känns i hela kroppen! :(

Städade badrummet idag (dammsög och tvättade golvet), blev yr och matt bara efter det lilla så jag ställde mig och gjorde lite lunch. När jag väl satte mig för att äta skakade mina händer och fingrar, min kropp var helt färdig, hade så ont. Har fortfarande ont. Började gråta så mycket.. Är det så här det ska vara nu? Blir jag bara sämre o sämre..? Jag är så rädd. Måtte dem finna ett botemedel snart!

Herregud!!

Imorgon är det exakt 2 veckor kvar till beräknat födelsedatum! Helt sjukt att det gått så här fort! <3 Är nervös över hur Mathilda kommer reagera.. Förhoppningsvis kommer det gå bra! <3

Livet tog just en vändning, åt rätt håll!

Fick hem brev från Folksam. Är beviljad invaliditetsersättning för min depression och ME. Så nu ska alla skulder betalas och sen spara undan resterande pengar! Aldrig behöver vi låna igen! Jag är lycklig. En enorm lättnad. <3 

Och här kommer en bild på det finaste vi har!

Hemma i sin egna säng igen!

Vi har haft det helt underbart! Precis det här jag behövde! Gud vad jag älskar spa, det är såå avkopplande. 
Här kommer lite bilder. :)

Frukosten var mums!

Utepoolen, varmt och härligt :)


Och så innepoolen. 


Bubbel sattes på med jämna mellanrum.

De underbara vaggande sängarna!


Såå skönt! 

Älskling! <3

Kärlek <3

Grattis finaste Elias! <3

Fasters going blir 3 år idag! 
Älskar dig såå!!

Sankt Jörgen Park Resort.

Jag och älskling är på spa! Har precis bäddat ner oss i den sköna sängen här på rummet. Har haft en underbar dag! Saknar Mathilda dock! Galet va? Men jag vet att hon har det bra med sin favorit, hennes mormor. :) 
Imorgon blir det mer bad innan utcheckning kl 14.. Och fler bilder antagligen! :) Godnatt.








Och här är en bild på lilla gumman som mamma skickade till mig förut! <3

Det närmar sig verkligen!



Fortsätt med allt det underbara.

Idag har jag, Mathilda, mamma och pappa varit ute vid Näset där pappa har sin båt. Han hade en grej att fixa med motorn, och det löste sig snabbt! :) Tyvärr så var det inget båtväder, blåste för mycket. Men vi var kvar där ute ett bra tag iallafall, bara umgicks. Sedan kom Mikael och Andreas hem från jobben, med Elias. <3 Vi gick och röstade till EU-valet och sen gick vi hem till oss och åt korv med bröd. Elias fick sin present av oss idag, han fyller ju 3 år på söndag och Mikael har inte honom i helgen..:/ På tisdag ska vi fira honom ordentligt! :)

Mamma & Mathilda vid hamnen. <3

Gumman vid hamnen <3

Kusinerna! <3

Total lycka!

Idag har jag, mamma och Mathilda varit ute hela dagen! Förutom när vi ätit då ;) Det har ju verkligen varit sommarvärme! Tog en härlig promenad under förmiddagen och sen var vi ute på gården med gumman. Underbart! 



Söt!

Mamma var här tidigare idag, hon målade sina naglar. Mathilda ville givetvis också ha nagellack. :P Åh vad gulligt det var. Hon var så duktig när mamma målade hennes naglar, satt så stilla och koncentrerat. <3


Nu sitter jag gott i soffan!

Varit hos barnmorskan idag! Sf-måttet hade vuxit med 1 cm sen sist! :) viktuppgång ca 7-8 kg. Mitt järnvärde låg på 112, sjunkit från 125. Konstigt, tar ju Niferex regelbundet. Hm! Ska ta nytt järnvärde vid nästa besök om 2 veckor. 
Gissa förresten vem som tog proverna på mig idag... Jo min kära vän My! ;) <3

Kärlek säger jag bara! :)



Familjedag!

Styrelsen här på Förbo hade fixat en "familjedag" idag. Poängpromenad där alla som deltog fick ett kaffepaket och barnen fick såpbubblor och godispåsar. Efter poängpromenaden blev det grillning, korv med bröd. Sen ett extra pris till den som kom etta på poängpromenaden. Och gissa vad? Jag kom inte etta MEN jag kom TVÅA! Det är jag faktiskt stolt över ;) 

Såhär fin var min flicka idag! Nybadad :)

Graviditetsvecka 37!

36+0 och 4 veckor kvar till BF. Sjukt!!

Inget mer regn!

Igår var det underbart väder! Som man sett fram emot det! :) Sabine kom hit, vi var ute och lekte med Mathilda, åt en massa mat, pratade, skrattade,..ja det vanliga :) <3
På kvällen efter jag hade lagt Mathilda gick jag över till mamma och kollade på film. Strax innan filmen var slut så fick jag världens migränattack.. Tänkte ändå gå hem så jag fick lagt mig men när jag ställde mig upp så var det nästan så jag svimmade. Fick en alvedon och gick o la mig i mammas säng. Först efter 1 timme hade det lättat så att jag kunde gå hem och lägga mig. Idag har jag lite ont i huvudet (som vanligt), är glad om jag slipper en migränattack idag iallafall.

Så gott sov gumman igår efter allt bus!

Nöjd! :)

Var på BVC med Mathilda idag. Första besöket på vår nya BVC Krokslätt. Det verkade jättebra där! Hon vi hade idag skulle tyvärr gå i pension, så nästa gång blir det någon annan, synd tycker jag.
Mathilda har varit hård i magen ett bra tag så äntligen fick jag ta upp det. Laktulos som gäller varje dag nu då. Hoppas på en bättring för min lilla älskling snarast. <3

Tillväxtultraljudet.

Vår lille pojk i magen vägde ca 2300, han bör ha vägt 2600. Hamnade på -13 på tillväxtkurvan. Slapp en ny tid! Får hoppas att han börjar växa nu. <3

Tisdag.

Dem ringde från Östra sjukhuset imorse, fick tid för ultraljudet idag kl 14.15. Tack för att det gick så fort att få tid. Andreas har inget jobb idag heller så det var verkligen passande. <3

BM besöket.

Sf-måttet var oförändrat, så hon skickade remiss till Östra för ett tillväxtultraljud.. Kommer få tid inom en vecka. Lite orolig är man ju såklart.. :/


Idag är det internationella ME-dagen så därför lägger jag upp denna bild och säger godnatt.

Måndag imorgon då!

Helgen är redan över! Och idag har jag sovit större delen av dagen faktiskt, varit totalt slut. Huvudvärk har jag haft varje dag i en vecka nu också..och halsen gör ont, likaså örat. 
Imorgon ska jag till barnmorskan igen och mäta sf-måttet på nytt. Håll tummarna! 

Hallonbladste - Check!

Och första koppen drack jag nu ikväll ;)

Välkommen v 36!

Idag ska jag börja dricka hallonbladste som jag även drack under graviditeten med Mathilda. :) Dessutom ska BB-väskan packas snarast, så är det gjort. Får se när jag tar tag i det. Hehe..

Vad vore livet utan sin mamma? <3

Idag har vi firat världens bästa mamma på hennes 46-årsdag! <3 Bara jag, Mathilda och Mikael. Det var såå mysigt! Jag gjorde baconlindad kycklingfilé med ris i en sås gjord av grädde och mango chutney. Mums! Till helgen firar vi mamma igen, med Andreas och pappa också då. :) 

Älskar er!


Kusinerna Elias och Mathilda <3

Förvärkar och BM-besök.

Igår var jag och Andreas hos barnmorskan, gjorde en sammanfattning om graviditeten. Barnmorskan såg direkt att min mage sjunkit rejält. Och det stämde nog för nu var bebis fixerad! :) Min kurva (sf-måttet) börjar plana ut nu så jag fick en ny tid för mätning på måndag.. Om det inte hänt något då så ska vi skickas på ett ultraljud.. Men hon trodde att det var för att magen sjunkit bara. Hoppas på det! Lite orolig blir man ju.. :/

Igår hade jag förvärkar! Även haft lite idag också.. Men barnmorskan sa att det är helt normalt andra graviditeten. 

Hej Sverige!

Kom hem typ 3 inatt. Vi har haft det jättebra! Skönt att komma bort lite. :) 
Har sån fruktansvärd huvudvärk nu bara.. Sömnbrist och allt möjligt kan jag tänka mig ;)  
Här kommer lite bilder iallafall.
 
Mathilda och Elias på båten :)
 
Mathilda i bilen på väg till hotellet.
 
Andreas, jag och Mathilda på Legoland 


Elias kollar på fiskarna i Atlantis - Legoland





Brorsan och Andreas <3
 
Elias och Andreas


Barnen och jag :)





Barnen och brorsan på båten hemåt <3


<3

Glad :)

Imorgon bär det av till Danmark! Jag, Andreas, Mathilda, min bror, hans tjej och Elias. :) vi ska övernatta där och på söndagen blir det Legoland hela dagen! Färjan hem går ca 22.30 på söndag kväll. Ska bli jättekul att komma iväg! Godnatt, önskar er en trevlig helg :)

Första Maj.

Idag har jag, mamma och Mathilda varit på kosläpp i Kungsbacka. Så underbart när min gumma satt och klappade händerna åt kossorna när de sprang ut. :) 

Näsan är snorig och halsen gör ont. Hostar även lite då och då. Undrar när denna förkylning släpper egentligen.. :/
Godnatt. <3

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0