Emil. <3

Har varit på BVC idag. Emil växer jättebra, 51,2 cm och 4075 g nu! <3
Men åh vad man känner att tiden går alldeles för fort.. :/


Ikväll badade Emil för första gången. Han verkade tycka om det :)

Lördag.

Igår slet jag kan man ju säga! Tvättade kläder, täcke, lakan och handdukar.. Höll på hela dagen! Mamma var hos mig och såg efter barnen under tiden. Andreas och hans arbetskamrater gick nämligen ut på krogen igår direkt efter jobbet. På kvällen när barnen hade somnat så kollade jag och mamma på en film. :)

Barnbarnen somnade gott i sin mormors famn. <3

Idag kom Susanne förbi och hälsade på, träffade Emil för första gången. ;)


Snart ska vi gå till Mikael och Elias, väntar på att Andreas ska komma hem bara. :)
Ha en fortsatt bra lördag!

100% lycka.

Aldrig i hela mitt liv har jag känt sådan lycka som nu. Jag känner mig frisk. Det känns så overkligt. 
Har däremot fått höra att det är fler än jag som mått bra i sin sjukdom efter förlossning och under amningstiden, och tyvärr därefter blivit dålig igen.. Låt det inte vara så i mitt fall, låt mig få vara frisk. Jag tror inte att jag skulle klara av att bli dålig igen, nu när jag vet hur det känns att må så här bra. 
Ta tillvara på den här tiden säger dem. Varför prata som om allt det underbara har ett slut?

Pengar är svårt att hålla hårt i.

Igår var jag på Ullared med My och mina barn. Det gick åt en del pengar men kul hade vi. :) 

En massa skoj!

Igår var det fullt upp hela dagen! ;) Sabine kom hit och träffade Emil för första gången! Han fick en jättefin blöjtårta av Sabine, Selina och Susanne. :) <3


Efter besöket av Sabine var det dags för Emils första BVC-besök! Han hade vuxit till sig bra, 51 cm och 3810 g. <3

Min bror fyllde 28 år igår och det firade vi hos oss med grillning och goda efterrätter. :)
Så ja, gårdagen var fullspäckad! ;D
Min fina bror och hans tjej.

Idag fyller min syster 18 år! Det firade vi också här med tacos och efterrätt. :)
Många som fyller år i juni. ;)

Nu gosar jag med Emil, ska snart gå och lägga mig. Imorgon blir det Ullared med My och mina barn. Ska bli kul, men får försöka hålla i pengarna nu! Haha..

Har förresten glömt att skriva om en väldigt positiv grej! ..Sedan förlossningen har jag mått mycket bättre i min ME! Konstigt nog! Inte lika påtaglig värk i kroppen och absolut ingen utmattning/trötthet. Är jag en av de få procenten som tillfrisknat? Jag vågar inte tro på det, men jag hoppas så innerligt... För herregud vilken känsla det är att få känna sig vaken! Hade till och med glömt av hur det kändes. Jag tvättade idag! Det var något jag inte klarade av förut! Men idag klarade jag det, och jag mår bra!! Snälla, håll tummarna för mig. <3

Trevligt :)

Både igår och idag har vi haft My med familj på besök. Såå underbart <3

Emelie och Mathilda <3



Emelie och Emil <3

Barn är oslagbara.

Idag fick Elias träffa sin lille kusin för första gången <3 Vilken lycka det var för honom, han pussade och ville hålla Emil hela tiden..och det ville ju Mathilda också såklart (som vanligt) :)
Dessa underbara barn! <3


Elias och Emil <3

Mina fina barn <3




Efter lite kvällsmål somnade Emil gott <3

Och nu säger jag också godnatt, bara jag som är vaken här hemma ju ;)

Tiden har redan gått för fort!

1 vecka gammal idag. <3

Såå mycket kärlek! <3





Tisdag.

Idag var vi på Mölndals sjukhus med Emil, hörseltest och PKU-prov gjordes. Det gick jättebra. Mathilda var så glad att både hon och lillebror åkte bil. Hehe :) 


Vad jag älskar er! <3





Inte som jag tänkt mig.

Livet som tvåbarnsmamma alltså.. Det är BÄTTRE än vad jag tänkt mig! ;) Är såå lycklig! Har 2 fina barn! <3 Mathilda har fortfarande inte visat någon svartsjuka, hon är så hjälpsam med Emil och vill krama och hålla honom hela tiden. Idag har Andreas börjat jobba, han sparar resten av garantidagarna. Allt går jättebra! Nu tänkte jag göra pannkakor. Snart kommer mamma och brorsans tjej hit. :)

Nyvakna, morgonmys! <3

Mina finaste!


Mamma älskar er <3

Stolt mamma :)

Mathilda är helt fantastisk med Emil. Hon vill hålla honom hela tiden och hjälper till med allt som rör honom. <3 Hjälp, vad duktig tjej jag har! Detta har gått över förväntan. 




Äntligen hemma!


Hormoner!

Gud vad känslig man är efter förlossningen. Precis pratat i telefon med mamma, Andreas och Mathilda. Började gråta. Haha.. Saknar dem! Vill bara hem och mysa nu! Men som sagt, läkarundersökning först och sen hemgång!! :) 
Natten med Emil har varit bra, han har vaknat väldigt mycket dock, velat äta. Så inte fått mycket sömn alls, men vad gör det? Jag är världens lyckligaste! 1 underbar sambo och 2 fina barn ihop! <3

Lite egentid.

Nu åkte Andreas hem till Mathilda. Jag och Emil stannar kvar på BB till imorgon, han ska göra barnundersökningen imorgon nämligen, så det är väl lika bra att stanna. Längtar ihjäl mig efter gumman dock, men det får gå.. <3
Snart blir det kvällsfika och sen sova! (Hoppas jag) :) 

Älskade barn. <3

My var först med att träffa Emil. Sedan kom mamma, pappa och Mathilda och hälsade på oss. Jag hade inte behövt vara nervös! Mathilda var så duktig och stolt över sin lillebror. Hon ville hålla honom hela tiden. <3 
Saknar henne något så fruktansvärt! Vill ju ha båda mina barn här såklart! <3

My och vår fina son. <3

Jag och mina fina barn <3


Mamma med sina barnbarn :) <3

Lycka <3

00.58 kom våran Emil till världen! <3 
49 cm och 3575 g. 
Vi mår bra och myser till 1000! 






Och så en helt nytagen morgonbild

På väg!!

Nu kör pappa in oss till förlossningen! Snart är han här <3

Sista magbilden!

För nu är det på G! Sitter och klockar värkarna! 

Onsdag.

Idag har jag gissat på att lillkillen kommer. Men tror inte det längre. Haha.. Han trivs i min mage verkar det som! Men men, plötsligt händer det ;)

39+4

Mathilda har blivit förkyld. Igen kan man nästan säga. Känns inte som om det var längesen iallafall. Förhoppningsvis håller det sig bara till snorig näsa och nysningar. Pigg har hon varit idag iallafall :) 


Att denna dag kunde sluta så fel..

Andreas var ledig idag så vi åkte ut till Freeport, Kungsmässan, Kållered och Frölunda torg. :) Vi var ute efter ett par nya skor till honom men kom hem med lite kläder istället. 
Ja, som sagt, dagen var jättebra, men tyvärr inte slutet.. Vill inte skriva om det här. Är deppig bara, bråkat med mamma och så... Men det löser väl sig..
Nu ska jag sova iallafall. Godnatt.

Lördag.

Mathilda och Elias har verkligen fått vara med varandra mycket idag :) Jag, Andreas, Mikael och ungarna åkte till Sisjön och badade. Jag doppade väl mig inte precis..men bikinin var på och barnen skvätte vatten på oss vuxna :P Mikael och Andreas hoppade ifrån bryggan, så där var det inga badkrukor iallafall. 

Nu på kvällen har jag varit hos Mikael och kollat på film. Blev en ganska udda sådan måste jag säga, men trevligt hade vi ändå :) 
Godnatt.



Graviditetsvecka 40 idag!!

Har varit på Åbybadet med My och våra flickor. Det var riktigt kul faktiskt! Hade dock ont i kroppen imorse men struntade i det och värre har den nu blivit! Förstod att det skulle bli så men jag ville ju gärna få gjort detta innan lillen kommer. Så jag mår väl som jag förtjänar nu ;) 

Ska på restaurang sen med Andreas, Mathilda, mamma och pappa. :)
Kommer vara helt död ikväll, men förhoppningsvis är det värt det. 

Endast 1 vecka kvar till beräknat! 
39+0

Självförvållat..

Kroppen värker som aldrig förr.. 
Varit på Ullared med mamma idag, blev ett par timmar där. Pappa passade Mathilda tills Andreas kom hem från jobbet. 
Köpte mycket bra, bl.a. en del kläder till mig, Mathilda och lillen i magen. :) Blöjor, våtservetter, tavla till Mathilda, böcker, väska, plånbok till Andreas, tröjor till pappa...m.m. 
Kom hem vid 20-tiden, nattade Mathilda, packade upp alla grejer och la på plats, sorterade 4 tvättar åt Andreas inför helgen och sedan bäddade jag lillkillens säng. Allt detta trots att värken i kroppen bara blev värre o värre. Alltså självförvållat..trött jag blir på mig själv ibland. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova iallafall.. Borde somna fort. Godnatt.

Avstämningsmöte.

Igår var jag på vårdcentralen och hade möte med min läkare och en kvinna från försäkringskassan. Andreas var med mig, underbara människa! <3 
Jag bröt ihop så fort läkaren frågade hur jag mår psykiskt. Jag sa att jag självklart sörjer mitt jobb som jag trivdes så bra med. Läkaren ville lägga upp en rehabiliteringsplan för mig lite längre fram, vilket skulle innehålla psykologsamtal, sjukgymnastik (enbart avslappningsövningar och dylikt) och så ville hon skicka remiss till smärtcentrum så jag kan få hjälp att hantera smärtan. Visst låter det bra, men ingenting handlade om hur jag ska kunna bli piggare! Nej för att det inte finns något som kan göra mig pigg! Jag är konstant trött! Och det verkade inte läkaren förstå. Jaja, hon kommer skicka hem en kallelse till mig så att jag får prata med henne mer ingående om rehabiliteringen.

Hur hade jag klarat mig utan Andreas? <3

Sista besöket, förhoppningsvis!

Var hos barnmorskan idag. Mitt Hb hade stigit igen, från 112 till 117. :) Viktuppgång 9-10 kg. 
Nästa tid har jag den 16, men då ska väl lillkillen ha kommit iallafall? ;) 

Här är gissningarna!

Brorsan - 4
Sabine - 6
Svärfar - 7
Svärmor - 9
Syrran - 10
Jag - 11
Pappa - 12
Patrik - 13
Mamma - 14
Andreas - 16

Första juni.

Tänk att vår pojk är beräknad om 12 dagar!! Att det har gått fort! 
Vi är ett par stycken som gissat på ett datum om när han kommer, och om någon av oss gissat rätt ska de andra ge 20 kr till denne person. Bara en kul grej. Haha :) Skriver ner våra gissningar här imorgon.
Godnatt. :)

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0