Är i en svacka igen..

Igår var jag och mamma på Ullared och shoppade! Det var min födelsedagspresent från henne :) Vi tog med oss Emil. Han var så duktig! :) Har glömt att skriva att Emil klappar händerna när man frågar om han kan det. Sååå söt! 
Mathilda har blivit jätte förkyld, hon var hemma från dagis i torsdags. Idag har hon haft feber hela dagen och nu har även Emil blivit smittad! :( Känns som dem aldrig får vara friska länge innan nästa "sjuka" bryter ut.. 

Bild från i torsdags. <3

Trött.

På väg hem från krogen. Sett syrran och hennes kompis uppträda på öppen scen! Så jävla bra!! <3

Första dagen utan jacka!

Tjohoo! Underbart väder!! Varit ute hela dagen typ :) 
Emil har en massa prickar, speciellt vid innerlåren.. :/ Min lilla stackare..



<3

Stackars min lilla trollunge.. <3

Både igår och idag har vi umgåtts med Mikael och Elias. Grillat massa gott! :) 
Upptäckte vattkoppor på Emil imorse! Det förklarar varför han varit så extremt gnällig de senaste två dagarna. :/ Ingen feber än så länge men mycket gråt och väldigt mycket prickar, (redan mer än vad Mathilda hade!)
På tal om Mathilda förresten, blöjan är verkligen borta på dagarna! Hon har skött toalettbesöken över förväntan!! Dagisfröken sa att hon går och säger till dem när hon behöver kissa. Hon har inte kissat ner sig något alls på 5 dagar! Det är verkligen duktigt! Ingen napp på dagarna heller och det går jättebra! Stolt! :) <3




Denna känsla.. :(

Känns som att allt jag gör är fel just nu. Känns som att mina ord inte räcker till. Vet inte vad jag ska göra, eller rättare sagt, vad jag kan göra..

Hej å hå!

Tiden flyger fram! I torsdags var jag på BVC med Emil, hans vikt -och längdkurva går uppåt nu äntligen!! Vilken lättnad! :)
Igår var Mathilda hos tandläkaren! Hjälp vad stolt jag var över henne! Så himla duktig, öppnade munnen så fort vi kom in till tandläkaren! Och Mathilda har inte använt nappen på ca 5 dagar nu! :) Bara haft napp när det är sovdags! Trosor på hela tiden också förutom på nätterna då. Ingen välling under nätterna längre heller! Bara massa framsteg! Min duktiga tjej! <3 :)

Imorgon ska jag till vårdcentralen, se om jag kan få starkare lugnande tabletter utskrivet.. Det är en jobbig period just nu, mycket tankar och chock faktiskt... 



Äntligen tycker Emil om att bada!:)


Dessa dagar som varit.

Torsdag:
Jag och mamma hälsade på mormor och sedan hälsade vi på morfar. Morfar har blivit så mycket sämre.. Jag ville egentligen bara gå därifrån och gråta. Det var fruktansvärt att se min fina morfar så dålig! Han visste inte vilka vi var och han kan knappt prata längre. Han mumlar jättemycket och tappar orden och efter var & vartannat ord så börjar han helt plötsligt vissla. Han klarar inte toabesök längre, kamma håret, borsta tänderna och raka sig funkar inte heller, han vet inte vad sakerna ska användas till. 
Jävla Alzheimers!!!! 

Fredag:
Jag och syster gick ut på kvällen, först till nån krog som låg vid Majorna typ och därefter till Bryggeriet. Blev taxi hem, ibland kan det gå överstyr! Dyr men rolig kväll ändå. 

Lördag:
Min pappa kom över och gömde ett påskägg till Mathilda. Hon blev såå glad. Hon hade dock inget tålamod till att gå och leta efter det så pappa fick ge henne en massa ledtrådar. :P Vi hade en lugn och mysig dag med äggmålning och god mat! :) 

Söndag:
Varit ute i det fina vädret typ hela dagen. Bara gått in för att äta ;) Så skönt! Idag fick gumman leta efter ett påskägg från mig och Andreas! En massa ledtrådar även idag, haha! ;) Mathilda har förresten haft trosor på sig under hela dagen både igår och idag! Så stolt!! <3


Då var det här!

Idag fick Mathilda vattkoppor.. Men hittills har hon mått bra och hon har bara ett fåtal än så länge. Vi får väl se hur det ser ut imorgon.. :/

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0