Åh säger jag!

Det var riktigt mysigt att ha nattgäster! :) Och skönt väder har det varit idag också! Jag och My tog en promenad med flickorna imorse. Nu ikväll sover jag och Mathilda hos mamma. Andreas kusin sover över där hemma nämligen. Så då får dem ha tjejfritt! ;)
Vi ligger och läser nu. Har en fruktansvärd huvudvärk som vägrar ge med sig! :/

Gårdagen var full av skratt ;D

Min "bästis" från grundskolan kom hem till mig igår! Herregud vi hade ju inte träffats på flera år! Ändå kändes det precis som det gjorde när vi umgicks på den tiden! Sjukt. :P Hon kom iallafall hit för att göra en testsminkning på mig, hon ska nämligen sminka mig till bröllopet. Jättebra blev det! Och hon stannade väldigt länge, vi pratade gamla minnen så ja, ni kan ju tänka er att det blev ett och annat skratt :)

Idag har mamma varit här, jag behövde tvätta lite så det blir gjort.. Det blir verkligen fullt snabbt i tvättkorgen! :P
Mamma åkte hem för ett tag sen och jag sitter och väntar på My. Hon och lilla Emelie ska sova här ikväll, Andreas sover hos sina föräldrar. Det blir en tjejkväll helt enkelt! <3

Först nu säger jag godnatt..

Dagen har spenderats med My! Och det har som alltid varit lika underbart. <3

Under kvällen blev jag väldigt yr och det kröp i kroppen, mådde inte alls bra.. Ramlade omkull till och med! - Det var ångest såklart.. Mår mycket bättre nu iallafall, men det tog sin tid! Imorgon får jag lugnande tabletter av pappa, tur det. Detta var den värsta ångesten jag någonsin haft.. Snälla, låt mig må bra nu.

People always leave..

Hur mycket orkar man?
Stänga inne smärtan.
Hålla en fasad inför andra.
Låta saker ha sin gång.
Bara se på.
Finns inget man kan göra.
Folk går sin väg.
Folk lämnar.
Plötsligt kommer den där tanken igen..
Betydde jag ens något?
Vad var jag för dig?
Ser bara ett enda svar i tanken..
- Ingenting.

25/5 - En speciell dag <3

Lilla Elias blev 2 år! Helt sjukt att tiden går så fort! Vi var och grillade allihop hos min moster, alla utom Andreas.. Han ska till Stockholm imorgon bitti så han sover över hos en kompis inatt. Det innebär att jag och Mathilda är själva fram till tidig måndag morgon! Mysigt ändå, fast klart man saknar honom.

Igår, fredag kväll alltså, lämnade vi Mathilda hos Andreas föräldrar och så åkte jag och han till My med familj. Grillade och hade det trevligt, vi sov över hos dem också :) Så Mathilda sov över hos sina farföräldrar.. Åh vad glad hon blev när vi kom och hämtade henne imorse, lilla gumman! <3

Denna dag var inte mycket att ha..

Andreas körde mig till vårdcentralen imorse. Fick utskrivet Mirtazapin, en antidepressiv medicin som förhoppningsvis också ska få mig att sova bättre. Jag tar min vanliga antidepressiva tablett, Cymbalta, på morgonen och en Mirtazapin på kvällen. Får hoppas på en positiv effekt så snabbt som möjligt!
Mammas ex-man ringde mig idag.. Jag har alltid sett honom som min pappa och han sett mig som sin dotter, vi har stått varann nära och han har bott med oss sen jag var ca 6 år... Men han var allt annat än snäll idag! Fattar ingenting! Vad har hänt med honom?! Jag tror vi bröt kontakten med varandra helt idag.. Han sårade mig så sjukt mycket! Och han var den sista personen jag trodde detta om. Skrev ett sms till honom efter vårt samtal, (som för övrigt slutade med att jag kastade mobilen i soffan och grät), att han inte behöver bry sig om att komma på vårt bröllop.. Har inte fått ett enda litet svar tillbaka! Är så ledsen! Och igår bröt jag även kontakten med hans biologiska dotter efter ett och annat sms till varandra... Gud vad allt känns svårt nu..

Men men, jag känner att jag måste avsluta detta inlägg med något bra.. Och då kan jag säga att mamma skaffat katt nu, en ragdoll som jag hittade på blocket åt henne. Han är lite mer än 2 år och såldes med stamtavla för bara 2000 kr! Han hette Hercules innan, men jag kom på namnet Herman istället, och det namnet var mamma nöjd med. :)
Nej nu är det dags att sova, godnatt!

Fy vilket helvete....

Grät imorse, kändes som jag fick ett riktigt "psykbryt".. Ringde Andreas vid 9 på morgonen och bad honom komma hem. Det gjorde han, så vi åkte till vårdcentralen. Fick en akuttid imorgon bitti. Må dem höja min styrka på mina antidepressiva... Jag klarar inte detta längre känner jag, detta mörker jag hamnat i.. Godnatt.

Nu är jag tillbaka igen!

I torsdags åkte jag, min syster och Mathilda till sommarstugan i Grästorp. Det var verkligen skönt att komma ut på landet. Syrran hade med sig sin hund också som sprang lös från morgon till kväll.
Skulle tagit tåget hem igår egentligen, men jag klarade inte av att gå den biten pga värk i benen. Min fina Andreas åkte upp och hämtade oss idag istället, så vi var hemma vid 20-tiden ungefär. Idag är kroppen sämre.. Har så ont!! Tog en halv Citodon imorse, hjälpte inte, bara lindrade en aning för en stund... Och vad hände med mig när jag kom hem då? Bara grät och grät.. Kunde inte sluta gråta! Känner mig så nere..pga min ME/CFS antar jag.. Det tar verkligen på mig.. Det är fruktansvärt.
Tog en hel Citodon och gick till sängs. Tårarna har slutat rinna men jag känner mig fortfarande inte okej... Ögonen svider. Imorgon ska jag nog ringa vårdcentralen och se om dem inte kan skriva ut en högre dos på mina antidepressiva. Jag tror att det behövs. Klump i halsen har jag just nu..usch.
Lägger upp en bild på mig och Mathilda från Grästorp, och säger godnatt. <3

Glad, isåfall :)

Det var underbart att få sova hela natten och vakna av sig själv på morgonen! Hade ont i kroppen när jag vaknade och ett tag därefter, men sen kändes det bättre, mycket bättre! Mamma kom och lämnade Mathilda och sen åkte jag och lilla gumman till stan för att träffa My och lilla Emelie. <3 Att vi har kul ihop! Lika flummiga båda två! Haha. Efter vi hade gått runt i några affärer kom tröttheten och värken som en blixt från klar himmel... Så båda åkte hem till sitt.
Andreas och jag åkte senare till vårt bokade möte på Parc la reine, festlokalen som vi ska vara i allihop efter bröllopet. Det gick bra, så nu är det fixat och klart! :) Och igår beställde jag tärnklänningarna också! Hoppas dem passar bra på mina fina tjejer! :)

Dåligt minne som fan!

Glömde ju skriva att det också är 2 år sedan Mathilda blev till! <3 Hur kunde jag glömma?! Skäms på mig!! Tack för påminnelsen, My! <3 :) Bra att du finns för mig när minnet sviktar :)

Dagen idag!

Mimmi kom hit imorse, vi kollade på en film som visade sig vara väldigt konstig! Haha..
Har varit så trött idag!! Hjälp! Men idag är det ingen vanlig dag, det är min och Andreas 3-årsdag och 2-års-förlovningsdag. Så att säga! ;) Detta har vi enbart firat med lite barnledighet, för det är viktigt ibland! Så Mathilda är hos mamma och sover över där. Saknar henne såklart, men vi behövde detta. <3 Mamma var ute med Mathilda på lekplatsen idag också, och fick en såå söt bild på henne! Skönt att veta att gumman trivs hos sin mormor!
Nu ska jag sova, har pratat i tele med My nyss.. Vilka skrattanfall vi fick, det får en nog att sova alldeles underbart gott! :)

Så här kan en mor och dotter se ut en tidig morgon :)

Samlar på mig så mycket ork som möjligt.

Och därför ligger jag redan till sängs. Imorgon ska jag ju till stan med Susanne. Måste orka!

I måndags blonderade jag håret förresten, det har jag glömt att säga! Ska till frissan i slutet av juni igen för att göra blonda slingor! Då blir nog färgen förhoppningsvis så jag vill ha den. Och så nygjort lagom till bröllopet då :)

I torsdags sov mamma över. Är så tacksam över det! Var ju så sjukt deppig och satt bara och grät.. Ibland är det så, tyvärr. Men jag ska försöka att ta varje dag som den kommer och inte tänka för mycket på vad som kan hända. Det blir nog bra, det måste bli bra!


Trött.

Det har varit full rulle idag! Inatt sov Elias över hos oss så att Mikael och Ellen fick lite egentid. Det gick jättebra! När jag och Mathilda kom upp på morgonen så satt Andreas och lekte med Elias i Mathildas rum <3 När Mikael och Ellen kom och hämtade Elias så åkte jag och Andreas till Sahlgrenska, jag ville ge mormor en kram, hon åkte in till akuten tidigare idag pga smärta i rygg och mage. Dem skulle skicka henne till Mölndal och det är allt jag vet just nu. Efter Sahlgrenska åkte vi till Andreas föräldrar och fikade. Därefter åkte vi till Susanne med familj. Orkade inte vara där så länge, tröttheten tog över. Sitter och läser en bok nu, bara tar det lugnt. Hemma är allt skönt att vara!

Åh snälla, ge mig ork!

Tröttheten är enorm idag.. Och smärtan i benen....fruktansvärt.. Kan knappt gå! Orkar man leva så här livet ut? Vissa dagar vill jag bara lägga mig ner i sängen, i mörkret, alldeles ensam.. Detta är ett helvete. Ett helvete jag är fast i..

Lämna mig ifred.. Det är en sån dag idag. ;/

Ja, som sagt.. Idag är ingen bra dag. Jag och Mathilda sov hos min pappa igår och Andreas ringde imorse och var sur.. Han ville prata om en sak som jag inte ville ta just då. Jag sa att vi kunde prata om det när jag kom hem.. Men nej, då sa han att han åker till sina föräldrar.. Och vi är hemma nu och här är det tomt ja! Fattar inte!! Måste han vara så här? Han vet ju att jag inte mår särskilt bra sedan jag fick diagnosen och jag är jävligt stresskänslig men det verkar han ha glömt bort, eller?! ;/ Känns inte bra alls just nu. Ingenting känns bra.

Men igår var en bra dag iallafall. Pappa kom och hjälpte mig och mamma med Mathilda och Elias. Sedan somnade vi allihop en stund.
Och visst är det så, att det är dem bra dagarna man ska ta vara på..? <3

Uppe innan tuppen till och med! ;)

Idag är jag, mamma och Mathilda hos Elias och passar honom. Han har öroninflammation, så inget dagis för honom. Men han är pigg idag och dem busar med varann de små! Gick upp 05.15 imorse.. Det är inte varje dag det händer! Men mysigt ändå :)

Mysigt!!

Det blev lite ändrade planer förut. Egentligen skulle bara jag och Mikael ta med mamma ut, men det blev hela gänget som också följde med - Andreas, Ellen, Elias och Mathilda. Det uppskattades verkligen! Vi var på Jensen's i nordstan. Supergod mat och därefter kaffe och mjukglass! Lyckat!
Och Mathilda var en "mormorgris" som vanligt :)

Det är ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag, hurra hurra hurraaa!

Världens bästa mamma blir hela 45 år idag! <3
Detta tänkte jag och Mikael fira henne med ett restaurangbesök ikväll. Det är såklart en överraskning för henne som jag vet kommer att uppskattas mycket! :)

Då var gåtan löst..

Varit hos läkaren på Gottfriesmottagningen. Fick diagnosen ME/CFS - Kroniskt trötthetssyndrom. Och det är så mycket mer än vad det låter... Sjuklig trötthet - speciellt efter ansträngning, svaghet, muskelvärk/stelhet, ledvärk, svår typ av huvudvärk, feberkänsla, koncentrationssvårigheter, m.m.
Ärftligt är det också.. Så nu har jag och mamma samma läkare. Tyvärr går ju inte detta att bota.. Är så rädd att jag ska bli sämre bara! ..Fick en återbesökstid i augusti.
Godnatt.

Håller tummarna, hoppet fick liv igen! <3

Dagen har spenderats med Andreas, Mathilda, mamma, Mikael och Elias. Vi åkte ut till Freeport i Kungsbacka och Mathilda fick solglasögon av sin snälla mormor! ;) Sedan åkte vi till Tulebosjön och grillade korv och hamburgare. Jag och mamma pratade mycket med Mikael om Ellen.. Försökte få honom att ge förhållandet en chans till, nu när Ellen verkligen vill ändra på sig. - Och tydligen så funkade det! Han smsade mig för en stund sen och sa att han kommer ge det en chans. Åh, är så glad! Hoppas verkligen att hans känslor för henne snart kommer tillbaka.
Jaja, hur som helst så har dagen varit jättebra, dock har jag något så fruktansvärt ont i rygg och ben..och tröttheten idag har varit enorm!










Familj <3

Pappa, Mikael och lilla Elias kom förbi oss imorse. Vi åkte allihop hem till mamma en sväng. Åh vad jag hade saknat min Mathilda! Men dem hade haft det jätte mysigt! Och det hade jag och Andreas också haft, det är viktigt med lite egentid ibland faktiskt.
My, Marcus och Emelie kom hem till oss framåt kvällen. Hade det lika bra som alltid! :) Dem känns som familj. <3 Behöver jag säga mer? ;)

Förstår ni hur mycket ni betyder för mig?

Jag och Andreas är barnlediga idag. Mathilda sover hos sin mormor nämligen. Och vi hade tänkt att ha lite egentid, bara han och jag.. Men jag ville skratta, tänka på annat och bara må bra. Vad gör man då bäst i? Jo, då åker man till My, Marcus och lilla Emelie! <3 Så nu snart är vi hemma. Blir nog sängen direkt. Det tar på krafterna att skratta så.. Speciellt åt sjöapor liksom! Haha, söt är du My! Älskar er!

Känns som världen rasade..

Min bror har gjort slut med Ellen. Vi som hade så kul tillsammans allihop.. Bara gråter just nu. Det känns så ledsamt. ;/

Godmorgon <3

Frukost intagen. Nu väntar vi på Mathildas fina mormor! :)

Vilda Mathilda <3

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0