En bild säger mer än ord <3

Hoppas alla haft en bra påsk!

Det har vi haft :)
Och glöm inte att vrida fram klockan en timme.

Jag och gumman sov underbart gott imorse :)

Och dagen blev lyckad! Haft Susanne med familj på besök. Älsklingen lagade god mat till oss alla, och ungarna fick bara mer & mer energi framåt kvällen! Vi vuxna satt och gäspade som aldrig förr ;) Men roligt hade vi det iallafall <3



Skärtorsdagen.

Har varit med min vän Mimmi idag. Hade inte setts på ett par månader så det var verkligen kul att umgås. <3

Denna dag behövdes <3

Jag, mamma och Mathilda har varit hos mormor idag och därefter hälsade vi på morfar.
Andreas åkte till sina föräldrar och stannar över där inatt så mamma sover över här ikväll. Har varit med henne hela dagen. Hon behövde detta. Och det behövde nog jag med känner jag. <3

Imorgon är en ny dag.

Har varit i stan med min syster idag. Bara kollat runt och umgåtts. <3 Och hon kunde tänka sig att sjunga på vårt bröllop sa hon! Åh vad glad jag blev! Hoppas verkligen att hon gör det :)

Planering i full gång! :)

Idag har jag varit med Susanne hela dagen. Vi träffades i stan och gick runt och kollade på klänningar till mina brudtärnor :) Hittade dock inget men tiden finns ju! Tur det :)
Efter stan åkte vi hem till Susanne. Vi satt och kollade på nätet på håruppsättningar till bröllopet bl.a. Så nu vet jag vilka håruppsättningar tärnorna och jag ska ha, samt hur brudbuketten ska se ut!
Älsklingen kom också dit efter jobbet. Vi satt barnvakt åt Susanne och Simons yngsta son medan de var på utvecklingssamtal på dagis angående deras två andra barn. Sedan köpte vi hämtmat och åt allihop. Verkligen en bra dag! <3

<3

Har ju glömt att säga, efter mitt födelsedagsfirande i fredags sov Mathilda över hos brorsan. Jag och Andreas kände att det vore skönt att få sova en hel natt. Och det hade gått hur bra som helst! :) Duktiga tjejen <3

Idag började våran dag med en promenad till Delsjön tillsammans med min bror, Ellen och Elias. Jätte trevligt men satan vad kallt det var!! Efter promenaden värkte benen och sista biten hem var nästintill outhärdlig! Men med viljan klarar man det bästa, tack o lov!
Senare under dagen kom underbara My, Marcus och Emelie hem till oss. Vi åt kinamat och jag fick min födelsedagspresent av dem - en övernattning på Gothia Towers inklusive frukost! Tack, tack, tack och åter tack!! <3 Kan inte bli lyckligare just nu! Jag och Andreas hade tänkt att spara hotellvistelsen till bröllopsnatten! :)

Underbar dag. Minst sagt!
Och här kommer lite bilder! - En på Elias ovanliga sovställning under promenaden, en på glada Mathilda och en på Emelie & Mathilda. <3

Helt underbar dag!

Igår var jag, Andreas, Mathilda, mamma och pappa hos min bror och hans lilla familj. Åt tacos som dem bjöd på! Och allt var perfekt! Såå lycklig!!
Idag ska vi hem till mina svärföräldrar på middag :)

Grattis till mig!

24 år idag! Klockan är ju gott och väl över 00-slaget :) och gissa vad?! Andreas kom in och väckte mig för en timme sen med en lapp i handen. Blev en liten "hitta-lappar-lek". As gulligt! Han hade skrivit några små rim på. Den sista lappen låg i Mathildas rum.. När jag öppnade dörren låg det en lapp på golvet, ett tänt stearinljus bredvid och något av det vackraste jag sett..! En öppen ask med en vigselring i. Och när jag vände mig om mot honom så satt han på knä!! Åh så underbar!!! Fatta att vi ska gifta oss!! Herregud!! Min dröm blir sann, åh jag är lycklig!!! <3

Igår var allt annat än bra...

Avbokade Sabine igår, tyvärr! Mådde verkligen inte bra.. Hade så ont i magen! Var sängliggande så gott som hela dagen! :/ Måste sluta med gluten nu! Kan ju kanske vara därför. Inte ätit gluten på 4 dagar nu, det är en bra början iallafall.
En annan grej som hände igår.. Andreas var hos min bror och kollade på hockey, men kom hem tidigare då han hade spytt. Tyckte det var konstigt i och med att han även spydde i torsdags.. Och i onsdags, för en vecka sen, fick han en smäll över ansiktet och ramlade med bakhuvudet i marken, (som tur var hade han hjälm på sig). Hur som helst, när han kom hem igår och skulle berätta en grej så hade han svårt att hitta orden, mumlade mest och stod och gungade typ.. Sen låg han på golvet. Svimmade av en kort stund. Ringde ambulans som körde honom till Östra. Hjärnskakning, såklart! Så idag har han varit sängliggande, och det blir inget jobb för honom förrän på måndag! Vila ordinerad.

Varit på öppna förskolan idag med Mathilda, så här är dagens bild <3

Soooova..

Haft ont i magen hela dagen! Måste verkligen sluta med gluten nu! Försöka iallafall.. Men fy vad jobbigt det är!! Typ allt innehåller ju gluten... :/
Jaja.. Imorgon kommer Sabine till mig, ska bli kul :)

Såhär glad var min älskling efter badet imorse <3

Och hem kom jag :)

Kändes som man inte varit hemma på en evighet. Så det var verkligen skönt att komma hem igår.. Trots att jag haft det hur bra som helst hos pappa! Men det stämmer faktiskt, som det sägs, borta bra men hemma bäst. :)

Här kommer en bild på min brorson Elias <3

Fram och tillbaka!

Stannade hos pappa igår natt igen då Andreas hade spytt.. Är på väg till mamma nu, hälsa på och hämta lite grejer sen åker jag och gumman tillbaka till pappa igen. Andreas har inte spytt något idag men han mår inte så bra.. Vågar inte ta en sådan risk. Men om han inte spyr något mer nu så är det hem som gäller imorgon! :) Hoppas!

Man får utnyttja dagen så gott det går!

Jag och gumman är på väg till min pappa. Stannar där hela dagen och natten, vi träffas inte så ofta så man får ju passa på! :)

Ont i halsen!

Ogillar detta starkt... Både jag och gumman har dragit på oss en liten förkylning! Men men, finns inte mycket att göra åt, bara att hoppas på att det går över snart. Godnatt gott folk!

Hemgång :)

Nu har vi varit på Ullared och har kommit en bra bit på vägen hem. Hittade en del bra grejer, och det gör man väl alltid ;)

Så ledsen att kroppen inte orkar..

Jag vill kunna leka och springa runt, från morgon till kväll, med min lilla gumma.. Men kroppen säger tyvärr ifrån väldigt ofta. Har haft såå ont idag. Hoppas på en bättre dag imorgon, då ska vi till Ullared med samma gäng som sist :)

En ny upplevelse!

Idag var jag och mamma på öppna förskolan med Mathilda. Har varit nyfiken på att se hur det är.. Och det var ju faktiskt jätte bra och kul :) Mathilda gick runt och lekte med de andra barnen och sen var det sångstund också, vilket gumman verkligen uppskattade! Bara positivt, så vi går nog dit igen på onsdag!

Sjukgymnast.

Ringde vårdcentralen Björkekärr imorse. Tydligen så var jag inte listad där än, trots att jag skrev under och postade brevet i söndags! Konstigt. Hon jag pratade med var iallafall hur trevlig som helst och hon tyckte att jag skulle ringa sjukgymnasten som tillhör Olskrokens vårdcentral. Sagt och gjort, dem hade ett återbud så jag hade tur som fick tid idag. Och hon jag fick träffa var hur snäll och bra som helst! Fick ett papper med ryggövningar med mig hem, så nu har jag hemläxa! Ska till henne igen om en vecka. Hoppas verkligen att det blir bra snart..

Är så glad!

Har varit hos My idag. Träffat fina lilla Emelie som jag inte sett på ett tag! Åh vad hon vuxit! Och så duktig är hon!
My gjorde jätte god köttfärssås! Mathilda älskade den också, åt som bara den! :) Sedan åkte vi till Frölunda torg och shoppade lite! Fick ett fint linne och en sån där skön "huvudkliare" av My! Tack underbara! <3
Här kommer en bild på Emelie, och med den säger jag godnatt :) <3

Dagens bilder på min finaste lilla älskling <3

Underbart vårväder! Hoppas det håller i sig!!

Varit ute väldigt mycket idag, Mathilda har fått leka av sig, gungat och åkt rutschkana. :)
När jag lekte med henne på rummet ikväll så tog hon in ena armen i sin pyjamas och resten tog hon över sig på huvudet. Kunde ju inte låta bli att ta bilder på min lilla bustjej <3

class="image">

Säger godnatt redan nu :)

Är så trött! Känns som man gjort hur mycket som helst idag, fast man egentligen inte gjort så mycket alls! Andreas föräldrar har varit här idag. Åt middag ihop och fikade. Jätte mysigt! Jag och Andreas hade beställt en spis till Mathilda som vi hämtade ut tidigare idag. Hon var nöjd :)
Nej nu ska jag läsa min bok innan jag somnar.

Kul :)

Haft det jätte bra hos Sabine! Hennes fina lillasyster Selina kom över också :) Vi är lika knäppa alla tre så det blev ett och annat gott skratt! Vi gick ut på lekplatsen med Mathilda en stund också, gungade och så fick hon åka rutschkana för första gången, i Sabines knä :) När vi kom in igen åt vi pyttipanna. Gott som satan, man var ju hungrig! ;) Tack för en trevlig dag! <3
Nu är jag, Andreas och Mathilda hos min bror och kollar film.. Ellen jobbar tyvärr ikväll så killarna valde Batman.. Ni kan ju förstå varför jag gör annat! Haha..




Då gick vi in i en ny månad - Mars!

Vart tar tiden vägen egentligen? Helt sjukt att det går så fort!
Nu är jag och Mathilda på bussen, på väg hem till Sabine :) Hoppas lilla gumman somnar snart, hon behöver verkligen sova en stund. Den senaste timmen har hon inte varit lika pigg och glad som imorse nämligen.. Och då var hon så här lycklig och nästan precis nyvaken! <3 (Den fina nappen köpte Sabine till henne på babymässan förresten)

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0