Äntligen blev det gjort :)

Igår köpte vi en trehjuling till Mathilda. Den uppskattades! :) 

Min stackars älskling <3

Mathilda är såå förkyld..vaken större delen av nätterna, snorar och hostar.. När ska hon få vara frisk egentligen?! :(
Det är iallafall skönt att hon piggnar till några stunder under dagarna. De stunder tar man vara på <3




Lördag.

Var på Baby och barnmässan igår med My och våra flickor :) Det var kul, men dem hade inte lika mycket den här gången som förra året. 

29 fulla veckor idag!

Och vi välkomnar v 30 :)

Bine!

Umgåtts med Sabine idag. Underbart! <3 Mathilda busade för fullt med Sabine och kallade henne vid namn Bine! Haha ;)

Ligger i sängen och hade tänkt att läsa Amelia. Men icke... Mathilda är jätte förkyld..igen. Så får ligga och krama på min snoriga flicka istället. <3
Godnatt! 

Älskade flicka. <3


Måndag.

Har börjat passa en ny hund från och med idag. Det gick hur bra som helst :)
Får 600 kr i månaden, så det är ju bra. 

Varit hos barnmorskan idag också. Allt såg jättebra ut! Hb ligger nu på 125 och viktuppgång 7 kg! :) Jag är nöjd! ;)

Varit ute mycket idag i det fina vädret. Mathilda älskade att gå i skogen och busa :) 







<3

Tyvärr har jag varit för "aktiv" denna dag så jag mår fruktansvärt dåligt nu. Ska lägga mig och sova, hoppas på en bra dag imorgon.. Godnatt. 

Söndag.

My och Emelie kom och hälsade på idag :) alltid skönt att se dem! <3



Då är man 25 år!

Haft en underbar födelsedag med Andreas, Mathilda, mamma, pappa, Mikael och Elias :) Åt massa gott, mamma hade bakat ju ;) 
Andreas kom med en vacker blombukett till mig! Och av Mikael fick jag presentkort (500 kr) på Frölunda torg! 
På kvällen när jag trodde att dagen var över så bjöd Andreas ut mig på middag, så mamma kom över och passade Mathilda. Är jätte nöjd över denna dag! 
Avslutar med lite bilder på mig och min fina dotter :) <3




Lyckliga jag!

My och Emelie var här tidigare idag. Så skönt att umgås lite! <3 
Mathilda fick sina presenter i efterskott - 2 bodys och en hink + spade m.m. :) 
Och jag fick mina presenter i förskott - ett armband, (som My själv hade gjort), och ett foto på My, Emelie, jag och Mathilda! Så fina presenter! 
Tack för idag hjärtat! <3

Nu på kvällen har svärföräldrarna varit här. Fick presentkort på IKEA - 500 kr. Här ska inhandlas en matta till vardagsrummet! :)

Andreas är hos min bror och kollar hockey, Mathilda sover och jag sitter i soffan och bara tar det lugnt. Är fruktansvärt trött så blir nog sängen tidigt ikväll.. 
Fredag idag och ny graviditetsvecka - v 29! 

Godmorgon!



Kära blogg.

Just nu är jag på fruktansvärt dåligt humör.. Hormoner? Ja jag vet inte. Allt känns blä! Så ikväll tänker jag bara dela med mig av dagens 2 underbara bilder på min lilla älskling. <3


Kortfattat.

Inte alls mått bra under eftermiddagen/kvällen. Varit yr, illamående och fruktansvärt trött. Nåväl, tröttheten är väl inget ovanligt.. 
Godnatt.

Mjukglass på IKEA. :)


Bra dag!

Var på öppna förskolan med Mathilda imorse :) Första gången här i Balltorp! Gillade deras förskola, den var mysig. 

På lördag fyller jag 25 år så jag fick välja present av mamma och pappa. Vi var ute idag och och fixade det till mig :) Ett bord och 2 stolar, som vi ska ha på vår lilla uteplats på framsidan! Imorgon ska vi ut och kolla på fönsterlampor som dem också ska ge mig. :) Kul att få lite i förskott! Hehe..

Nu ikväll har en tjej varit här med sin hund. Jag ska börja passa hunden när hon och hennes sambo jobbar. 600 kr i månaden får jag för det! Väldigt välbehövliga pengar! 

Sådär ja! :)

Varit på vårdcentralen precis och jag fixade min B-injektion alldeles själv! Så från och med nästa gång blir det att göra det själv hemma. Skönt! 

Mammas älskling <3


Mitt hjärta smälter! <3

Mathilda förstår såå mycket mer än vad man tror! Och jag blir rörd när jag märker något nytt. Som nu imorse, Mathilda satt vid bordet och väntade på frukost och jag gick och letade efter mina tofflor och så sa jag till Andreas 'men var är mina tofflor? Hm!'. Struntade i att leta efter dem och började göra i ordning frukosten. När jag skulle ge Mathilda hennes mugg så var hon borta, någon sekund senare kom hon springandes till mig med mina tofflor i händerna! Åh min fina flicka!! <3 :)

Härliga lördag!

Har fixat upp ännu mer grejer här hemma. Det kommer i sin egen lilla takt, fint blir det iallafall! :) Det känns i varenda kroppsdel att jag hållit igång lite extra idag.. Men det är det värt faktiskt. 

Har börjat med en del bra rutiner när det gäller Mathilda. Ca 30 min innan läggdags byter jag om på henne och så lägger vi oss i hennes säng och läser böcker. Hon somnar lättare + att det är såå mysigt! :) 
Nej nu ska jag läsa lite själv tror jag, sen sova! Natti natti :)

Kvällsbild på magen!

Sabines syster kom och hämtade Tilly tidigare ikväll. Känns tomt här nu.. :/ Och Mathilda saknade henne märkte man. <3
Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Ont i magen, men får väl skylla mig själv, slarvade nämligen med gluten idag.. 
Godnatt!

Graviditetsvecka 28

Tiden går så fort!
27+0 idag :)

Fredag.

Och så här kan det se ut när Mathilda-bus varit i farten ;)

Hallå våren!

Hur skönt väder var det inte igår då?! :) Var ute med mamma, Mathilda och hunden Tilly hur länge som helst! Bara njöt av solen :) Sedan åkte jag, Mathilda, mamma och pappa till Kållered och kikade runt i affärer. Kortfattat var gårdagen UNDERBAR :)

Idag var det också skönt väder, dock inte lika varmt som det var igår, men men ;) Jag, Mathilda och mamma tog en busstur till vårt gamla område då mamma hade ett ärende där. Så undertiden fick jag och gumman sysselsätta oss så gott vi kunde, och det var väl inga problem för min tjej ;) <3


Ny hund ;)

Då var man hundvakt igen. Den här gången åt Sabines systers hund Tilly :) Hon är såå mysig, vill gosa hela tiden! Precis det vi tycker om här :) 

Dessa pengar kom i rättans tid!

För ett tag sen la jag ut en annons om att jag gärna ställer upp som hundvakt och liknande för en liten peng. Och igår kontaktade ett par mig! De ville ha hjälp med deras bedårande valp. Så passade henne i ca 5 timmar, och för detta fick vi 200 kr! Väldigt generösa och gulliga människor!



En ny dag innebär också ny vecka!

Det har blivit fredag och jag är alltså i v 26+0! Helt sjukt!!
Godnatt! :)


Kärlek <3 <3



Älskade dotter <3

Mathilda är sjuk, igen. Hostar, nyser, snorar och febrig.. Men hon har varit bättre idag iallafall. Förstår bara inte när det ska ge med sig helt!? Stackars min fina tös <3

Min fina mamma <3

Igår blev jag och mamma grannar! Äntligen!! Men flytten tog stryk på hennes stackars kropp.. Så hon och katten sov över här igår och ska sova här ikväll igen. 

Här kommer en magbild från ikväll :) 25+2.

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0