Måndag.

Varit på BVC idag med Emil. Han hade gått upp i vikt! :) Från förra gången, 5490 g, till 5560 g! Jag är nöjd! Det handlar ju bara om 4 dagar så! :) Nästa vecka blir det ny vägning igen. Hoppas på fortsatt viktuppgång! 
Emil vände sig från mage till rygg idag förresten! Min fina <3


Deppig!!

Orolig, ensam och ledsen. 
:(

Åh vilken kärlek!! <3





:)

Varit på ultraljud med Emil, allt såg bra ut! :) Vet inte mer just nu än att vi ska till BVC på måndag för vägning. 

Snart hemma!

Allt såg bra ut tyckte läkaren. Men imorgon ska vi tillbaka för ett ultraljud! Dem vill kolla magmunnen.. Dem skulle ringa mig om tid.

Orolig!

Kom precis hem med Emil ifrån barnmottagningen. Läkaren sa att det kan vara en förträngning i magmunnen.. Vägde honom också, i förrgår vägde han ju 5550 g och idag 5490... :(
Fick med en remiss till barnakuten på Östra, kirurgen. Så får dem ta en titt på honom. Väntar på Andreas bara, ska snart hämta Mathilda från dagis och lämna henne hos pappa när vi åker. 
Mitt fina hjärta <3

Godnatt ;)

Lyckades få ett urinprov på Emil, så nu kan jag sova gott :)

Det gick undan!

Krokslätts barnmottagning ringde mig precis, dem hade en tid för Emil redan imorgon kl 10.40! Och så ville hon att jag skulle ta med ett urinprov också. Det blir inte lätt.. Får väl sitta med en mugg där hela dagen :P

Mina hjärtan <3

Emil fick sin första vaccination idag. Det gick bättre än förväntat! Min lille kille hade dock inte gått upp så mycket i vikt sen senast. Han väger fortfarande för lite enligt kurvan.. Efter mycket prat så kom vi fram till att han antagligen spyr för ofta.. Så hon skickade en remiss till barnmottagningen.. :( Nu skulle vi testa en ny amningsställning framöver, han ska få sitta istället. Det kan tydligen bli bättre med spyorna då! Ska tillbaka till BVC på måndag igen för vägning. Bara att hålla tummarna för att han gått upp bra i vikt till dess! <3 
62,7 cm och 5550 gram.

Idag kom Mathildas tid hem för magröntgen! - 7 oktober kl 8.30. Bara att inte försöka oroa sig till dess.. Vilket tyvärr är omöjligt!

Så här söt var gumman imorse innan dagis <3


Höstdag!

Brrr... Idag har det varit riktigt kallt faktiskt! Det känns så ovant. Och framförallt tråkigt. :/ 
Tog en sväng ner till Mölndals bro med barnen idag. Emil i vagnen och Mathilda fick gå. Hon skötte sig utmärkt! :) <3




Emil hittade sina fötter igår förresten! Såg så gulligt ut när han låg och höll sin fot och tittade fascinerat på den :) 
Jag undrar om det redan är tänder på G på honom..? Han har verkligen börjat ta allt till munnen, ibland hysteriskt liksom. Känns lite tidigt dock... Mathilda fick sina första vid 6 månaders ålder.. Men det är ju så olika, återstår att se! ;)
Imorgon ska han till BVC och få sin första vaccination! Mamma följer med som tur är, för jag hatar det.. :( 

Dagens.



Vilka barn jag har! :)

Världens stoltaste mamma, är jag!
Emil satt upp helt själv i någon sekund! Och Mathilda, ..ja vart ska jag börja? Det finns såå mycket att säga ju! Hon sjunger mycket, älskar att dansa, har börjat äta bra, tackar alltid, säger förlåt när vi säger till henne om det.. Hon är så hjälpsam också! Speciellt när det gäller Emil :) Hon sover i sin säng hela natten också förresten! Och bajsa på pottan har hon också gjort! 
Mamma älskar er så mycket! <3



Kärlek. <3


Tuggummi.

Igår provade Mathilda tuggummi för första gången! Hon var så duktig! När hon inte ville ha det mer så tog hon ut det och slängde i papperskorgen. :)

Utveckling!

Igår greppade Emil tag i en skallra som jag höll upp framför honom! Tog den även till munnen! :) 

Tisdag.

Var på Barnmedicin med Mathilda idag ju.. Läkaren skickade remiss för en magröntgen! Det togs även en del blodprover och så fick jag hem några rör för urin- och avföring. Ska testa Resulax under tiden nu.. Det är som ett klyx (medel i rumpan). 
Mathilda var exemplarisk hos läkaren! <3

Nu säger jag godnatt!

Upp tidigt imorgon! Mathilda ska till läkaren kl 8.20. Nu jävlar ska hennes mage kollas upp ordentligt! Det ska jag se till. 

BVC.

Varit på 2,5-årskontroll med Mathilda idag. Det gick jättebra, som förväntat! :) Tog längd och vikt också, 93 cm och 12,9 kg. 

<3

Valdag!

Och så här röstade vår kommun ;)


Vart tog dessa månader vägen?!

Emil, 3 månader idag! <3




Mamma älskar dig såå..min fina <3

Ångest.

Vilken fruktansvärd dag! Nu är jag så här deppig igen... Så jobbigt! Och den där oroskänslan i magen..fy! :/

Idag var Mathilda tillbaka på dagis igen. En vecka sen hon var där, så det var lite jobbigt. Hon hade blivit ledsen efter mig men det gick över efter ett tag, som tur var! Min duktiga tjej! <3

Gårdagen.

Ringde Krokslätts vårdcentral - Barnmedicin ang Mathilda. Hon har ju tid 2 oktober.. Men jag sa att jag ville ha en snabbare! Sagt och gjort, 16 september ska vi dit istället! Så det var tur att jag ringde! 

Andreas åkte iväg på jobb igen och kommer hem på fredag kväll. Det blir bra pengar sen! :)

Orolig..

Vad är det med min lilla tjej egentligen? :( Idag fick hon ont i magen igen, en kort stund verkade hon lite frånvarande faktiskt.. Men imorgon ringer jag vårdcentralen som sagt! Tänker absolut inte vänta till oktober! 
Blir så ledsen när hon mår dåligt, känner mig så maktlös.. Vill bara att hon ska må bra! :( <3



Lördag.

Idag, äntligen, kom Andreas hem efter jobb med övernattning sen i tisdags! En väntan som känts väldigt lång är över. <3 Vad jag längtat efter att ha honom hemma och att äntligen få prata om all orättvisa.. 
Det finns ingen bättre att dela mina innersta tankar och känslor med.

Vad händer egentligen?

Nu ligger jag i sängen och tänker... 
Idag under förmiddagen blev Mathilda trött och hängig sen sa hon att hon hade ont i magen och ville åka till doktorn. Mamma gick in och la sig med henne i sängen och efter en kort stund spydde Mathilda upp all frukost.. Jag tänkte först att hon åkt på magsjuka men nej.. Vi duschade henne och sen var hon helt borta typ! Så där konstigt och läskigt som förra gången... Sen från ingenstans piggnade hon till, åt och drack till och med! Men sen fick hon ont i magen igen. Bajsade faktiskt då! Och sen var hon bra, helt bra, sig själv igen. 
På måndag ringer jag Krokslätt vårdcentral och säger att vi ska ha en snabbare tid till barn -medicin! 
Är så orolig över min älskling... :( <3



Fan fan fan!

Att saker alltid ska hända! Var såå deppig igår kväll, kände mig ensam, ville bara sova bort allt. Precis när jag gjorde mig klar för sängen så ringde mamma och storgrät i telefon! Det där hemska magontet kom direkt.. Det hade hänt en hel del... 

Min fina mamma, när är det din tur att få vara lycklig? Du är värd allt gott men istället får du så mycket ont emot dig. Livet är så fruktansvärt orättvist.

Det blev bra iallafall.

När Mathilda var på dagis kom det en familj och hämtade Lukas. Dem var jättebra verkligen! Pratade med mamman i familjen nu på kvällen och Lukas låg och sov och hade varit jättelugn hos dem. Det var skönt att veta att man hade tagit ett rätt beslut. <3

Mathilda fick jag förresten hämta tidigare på dagis idag då hon bara hade gråtit efter mig. Hon var väldigt hängig också pga förkylningen. Så har henne nog hemma resten av veckan! 
Egentligen hade jag behövt lite avlastning dem få timmarna då Andreas är i Vänersborg och jobbar och övernattar där till fredag. Men inget att göra åt. Vill ju ha henne hos mig när hon inte känner sig bra. Min stackars flicka! <3

Första September.

Dagen började med att vi la ut en annons på Lukas.. Det gör en så ledsen att behöva erkänna för sig själv att detta inte funkar längre. Han trivs helt enkelt inte hos oss. Han är fruktansvärt stressad.. Så det hade bara varit egoistiskt av oss att behålla honom. Men ack så ont det gör! Har fått säga till Mathilda att Lukas måste hem till sin mamma snart. Finns inget annat att säga.. Det är den svåraste delen! :/ Det är redan 3 st som hört av sig. Imorgon kommer en och kollar på honom. Får se hur det går! 

Det har varit underbart väder idag måste jag säga, tänk då att augusti redan är över! Sjukt. 
Jag, mamma och barnen tog en tur till Kållered idag. Kollade runt lite i affärer och åt lunch på IKEA. Mysigt! :)








Imorgon blir det dagis för Mathilda igen! Hon är fortfarande ganska förkyld men är ändå pigg och glad. Så det fixar hon nog :) 
Godnatt!

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0