Märkligt..

Mathilda mådde bra igår, var precis som vanligt! Emil hade dock feber igår också, men idag har han varit feberfri. Han är lite hes och hostar emellanåt, man märker att han inte mår riktigt bra än. :/ Inga vattkoppor. 

Sjuka :(

Nu har Mathildas kompis, Julie, fått vattkoppor! Tror verkligen att det är på G här också.. Både Mathilda och Emil har haft feber idag. :(

Mina barn <3

Vattkoppor på G kanske..? 
Mathilda har helt plötsligt blivit snorig idag och hon har även sagt att hon inte mår bra. På Emil upptäckte jag tre ganska stora prickar, en på låret och två på rumpan. Han har varit extremt gnällig idag och ätit dåligt. Något är det ju.. :(

Då var man återigen ett år äldre!

26 år blev jag idag. Herregud, tiden går verkligen undan! 
Igår var jag, Sabine och Susanne ute på Källarkrogen och tog ett eller två glas vin ;) Susanne drog hem därefter men jag och Sabine drog vidare till Bryggeriet. :) Drack, dansade och hade sjukt roligt! Lyckad kväll. <3



Idag på självaste dagen så blev det lugnt. Mamma, pappa, syster, bror med flickvän och Elias var hos oss. Åt massa gott :) 

Min finaste tjej <3

Detta fina halsband fick jag av Susanne när vi var ute. Gulligt av henne <3

<3 <3

Tog ett bad med mina älsklingar ikväll. Emil är ju livrädd för vatten men idag gick det bättre, betydligt bättre! :) Stora kliv framåt! :)

Ge mig mer av detta underbara väder!

Idag har det verkligen varit skönt ute! Jag har njutit av att sitta på bänken medan Mathilda lekte i sandlådan med kompisen Julie. Så underbart! :) 
Två promenader har det blivit denna kväll också! Första rundan med Linn, andra med mamma. Nu jäklar kör vi! ;) 


<3 <3

9 månader idag!

Mamma älskar dig! <3



Tisdag.

Igår kväll var jag hemma hos Linn, pratade om en massa och kollade på Det okända. Skönt att komma hemifrån en stund ibland faktiskt. Det behövs. 

Imorse när jag och Linn hade lämnat flickorna på dagis så tog vi en runda runt Balltorp. Vädret var helt underbart just då! :) Måste bli av med magen nu också känner jag, haha! 

Helgen är över.

I fredags var jag ute på gården med barnen, Emil tyckte att det var roligast när Mathilda puttade fart på honom i gungan :) såå söta!
På fredagskvällen vid halv 9 var jag hemma hos grannen, Linn, och drack vin och satt och tjötade i ett! :) Var hemma kl 2! Tiden går fort när man har roligt!




Igår kom Sabine över med hennes systers hund, Tilly, som vi ska passa nu i några dagar. :) Vi käkade pizza / kebabtallrik, pratade och skrattade en hel del. As mysigt! <3 Hade verkligen saknat henne! :)

Idag var vi på IKEA med Mikael, hans flickvän och Elias. Mathilda och Elias lämnade vi i det stora lekrummet, som dem har där, så vi kunde gå omkring och kika i lugn o ro medan barnen blev av med en massa energi ;P
Efter IKEA drog vi alla hem till oss och käkade. Trevligt! :)

IKEAS säng var helt klart godkänd! <3

Nu är det över!

Mathilda fick sin andra och sista omgång av klyx idag! Hoppas verkligen att hon slipper sin förstoppning nu! Hon har haft det fruktansvärt jobbigt med magen under en lååång period och ändå är hon helt otrolig på alla sätt och vis. <3 Är så stolt över henne! 

Så somnade Mathilda både igår och idag efter klyxet. <3

Kan allt bara bli bra någon gång!!

Var på BVC med Emil idag.. Han hade gått upp för lite, 100 gram på 19 dagar. Hon skulle prata med läkaren på torsdag och höra av sig till mig igen.

Och Mathilda skulle ju få Resulax av oss i 3 dagar men vi lyckades bara en gång.. Hon är panikslagen verkligen! Så jag pratade med barnmottagningen på Krokslätt, dem sa att dem kunde ge ett Klyx, så det är gjort och vi är strax hemma. Stackars min älskling! Hon grät och skrek... :( hatar detta!!

Creepy..

Mathilda och jag satt i köket och åt middag då hon plötsligt säger, - mamma, det är en bubbe (gubbe) där. Jag tittade ut men såg ingen människa överhuvudtaget, så jag sa att det inte finns nån gubbe där. Då sa hon, - joo, men mamma kan inte se. Så frågade jag henne var han är nånstans varpå hon svarade - bubben är i trädet. Så jag frågade henne hur han såg ut, och fick till svar, - han har lite långt hår och svarta ögon. Ja, det lät ju inte trevligt iallafall. :P

Det var faktiskt kul!

I fredags var jag och syrran ute på krogen. Första gången för henne! :) Först var vi på Källarkrogen och tog en öl och satt och snackade (jag som inte skulle dricka!) :P sen drog vi till Bryggeriet och drack mer öl och dansade järnet! Hade glömt hur kul det är! Blev bara 4 öl faktiskt! Jag var duktig och stoppade, och berusad blev jag faktiskt, hade ju inte druckit alkohol på typ 2 år! Billigt och bra :) Var hemma 03.30. - En väldigt lyckad kväll med andra ord :)

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0