Söndag.

Träffade My idag! :) Vi åkte till Frölunda torg och shoppade lite, utan våra tjejer! Emil var givetvis med men det kändes som egentid ändå, och det var nog välbehövligt måste jag erkänna. 

Sjuklingar här!

Nu är det inte bara Mathilda som blivit förkyld..Emil verkar också ha dragit på sig detta! Och jag också! :/ 
Hoppas verkligen att denna förkylning är kortvarig för oss.



Mums!

Kyckling i ugn med spaghetti och ostsås! Det var gott! Att jag hade längtat efter spaghetti.. :)

Älskade du! <3

Natten har varit bra trots allt :) Gumman låter värre idag men pigg är hon ändå! :)

Sjukling! <3

Blev inget dagis för Mathilda idag. Hon var jätte förkyld imorse. Under dagen blev hon lite bättre men nu under kvällen hängig igen.. :/ hon somnade gott iallafall, hoppas på en bra natt för henne! <3 Och hoppas att Emil slipper förkylning!

Igår kväll var dem så här mysiga. <3

Ont...

Har ont i huvudet, magen och bröstet, haft det sen igår kväll. Jättejobbigt! :/ Gissar på att det är stress! 
Lukas verkar tyvärr inte trivas hos oss. Men vi ger det ett tag till så får vi se! 

Onsdag.

Har lämnat Mathilda på dagis och suttit i soffan och pratat och myst med Emil. Nu somnade han. Åh så fin han är! Ligger och ler i sömnen emellanåt. <3
Nej nu får jag passa på att få i mig lite frukost! :)




Stora tjejen!

Sötaste Mathilda imorse på väg till dagis! :) <3

Kär!!

..i vårt kök! 
Kan inte bli nöjdare just nu! :)
Tack underbara mamma! <3



Kopior, visst?!



Jobbigt...

Orkar inte må så här dåligt längre.. Varför måste det gå upp och ner hela tiden?! 
Ja, jag har hamnat i en svacka.
- Inte första gången och med all säkerhet inte sista heller.. :( 

Snart blöjfri kanske?!

Igår när jag gick in i badrummet så kom Mathilda efter mig och sa att hon ville kissa! Och när hon satte sig på pottan så kissade hon på en på en gång! Sa till henne att hon skulle säga till mig när hon behövde kissa igen. Rätt som det var sprang hon in i badrummet och stängde dörren. Jag öppnade för att se vad hon gjorde och där stod hon framför pottan och torkade sig med toapapper! Haha.. Sötnos! Hon hade kissat lite i pottan faktiskt! Igen! Så idag var jag och mamma ute och köpte trosor till Mathilda, hon ville det nämligen. Hon har haft på sig ett par redan, men bara en kort stund sedan ville hon inte, så det fick bli blöja. Hon får ta det i sin egen takt, tror ändå att det bara är en tidsfråga nu tills hon är blöjfri. Duktiga tjejen, vad stor hon är!! <3


Stolt :)

Mathilda klarade första dagisdagen galant! <3 Finns inte mer att säga om det, hon hade varit jätte duktig! :) Är så glad!

Träffade Johanna idag också! Det var på tiden kan man ju säga! Hon hade med sig sin lillebrors hund också, snacka om att hundarna busade MYCKET! ;D

Denna fina bild tog Johanna med sin grymma kamera! :)

Imorgon börjar det på riktigt!

Idag var det gummans sista inskolningsdag. Jag var ifrån henne i en timme idag och det hade gått jättebra! :) Så imorgon ska hon vara på dagis utan mig! (Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 9-14!) 
Blir nog jag som är ledsen imorgon :P 

Oj. Lördag redan!

Och inget speciellt har man gjort. Men det är skönt ibland..att bara vara.

Onsdag.

Idag tog jag med Emil till dagiset och det gick bra, tack o lov! Han sov mest. :) Mathilda har redan fått en "bästis" som dessutom är lika gammal som henne själv och också fyller år i februari. Det är verkligen skönt att se att hon har någon som hon kommer så bra överens med. <3
Gumman satt med fröken och gjorde ett armband.  :)

Inskolning och koppelträning!

Idag var jag och Mathilda på dagiset från kl 9 till halv 12. Allt gick jättebra! Hon ville inte ens gå hem :) Mamma passade Emil under tiden, men imorgon blir det en längre dag så då får jag ta med honom. 

En glad tjej efter dagis! 

Nu ikväll har jag och min syster träffats och varit ute och gått med hundarna. Lukas började äntligen acceptera kopplet! Han gick jättefint till slut! 

Mammas kille <3

2 månader idag!

Första besöket.

Mathilda tyckte det var jättekul på dagis :) Hon satt och lekte med en pojke och glömde nog bort mig för en kort stund. 
Imorgon börjar inskolningen, kl 9 till 11.30! :)

Lyckliga jag! <3

Emil skrattade nu ikväll, för första gången! Åh vad det värmer! <3

Imorgon börjar Mathilda på dagis!.. Eller ja, vi ska bara göra ett besök imorgon och sen börjar vi med inskolningen. Lite nervöst faktiskt, men kul! :)

Lukas, som våran hund heter, är riktigt duktig! Han har gjort alla sina behov ute, inte en enda liten olycka inne ens! Dessutom sov han hela natten, inget gnäll och inget "toabesök". Han gillar inte koppel så det försöker vi vänja honom vid. Men han fick gå lös förut när vi gick hem från min bror, han gick efter mig hela tiden! Så duktig! 


 <3

Hundägare!

Idag köpte vi en långhårig chihuahua till Mathilda! Han är så himla söt! Men det får man inte låta sig bli lurad av ;P En hård men rättvis uppfostran är det som gäller!.. Typ! :)





Upp med humöret nu!

Emil har sån fruktansvärd magknip, min lilla stackare.. Idag har han gråtit hela dagen typ! :(
Trots att han hade ont igår kväll också så sov han hela natten iallafall! Men han somnade kl 1 typ! Och vaknade 7. 

Mathilda har blivit jobbig med mat nu igen.. Igår åt hon bara mackor och likadant idag! Blir så stressad på detta..
Var ute med mammas katt idag förresten, det tyckte Mathilda var väldigt roligt då hon fick hålla i kopplet. :)



Nej nu får jag gå ut på en liten promenad så jag piggar upp mig själv en aning... Är inte på världens bästa humör precis.. :/

Vilken välbehövlig sömn! :)

Emil sov hela natten, från ca 22.30 till 6! Åt och somnade därefter om dessutom! :) Hoppas detta fortsätter! Åtminstone någon gång ibland..;)

<3 <3

Hjälp vad stark Emil är! När han halvsitter i min famn så kan han ta sig upp till sittandes helt själv! Det är ganska otroligt tycker jag.
Och på tal om något annat, idag bajsade Mathilda äntligen! Hon hade nämligen inte bajsat sen vi kom hem från sjukhuset, alltså en vecka sen! Läkaren från vårdcentralen ringde idag också, Mathilda är inte glutenintolerant! Skönt att hon slipper det! :) Däremot skulle läkaren skicka en remiss till barnmedicin så får dem ta över. Vi skulle sluta med Lactulos och istället prova Movicol för hennes förstoppning. Hoppas det gör underverk! Är så rädd att hon ska bli dålig igen... :/ <3

Mathilda. <3

Idag är min fina tjej exakt 2 år och 6 månader! Att det går fort! Snart börjar hon på dagis också, bara 1 vecka kvar ju! Jag är faktiskt lite nervös.. Men det kommer nog gå bra, så underbar som hon är! <3

Vad är detta?

Mitt humör! Har de senaste dagarna varit väldigt lättstött. Det är jobbigt må ni tro! Får väl hoppas att det ger med sig snart.
Här kommer en passande bild tycker jag :P

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0