Graviditetsvecka 26 REDAN!!

25+0

ME/CFS.



Våren var här! :)

Har varit ute en hel del idag. Kunde inte låta bli när det var så himla skönt väder! Kroppen tog stryk av det dock.. :( men det är ju något jag får leva med tyvärr. Jag mådde iallafall fruktansvärt bra psykiskt, och det är guld värt! 



Jaha..

Urinprov och Hb var bra. Viktuppgång 5 kg, också bra. Sf-mått bra. Blodtrycket var bättre än var det nånsin varit. Allt var bra! Men jag känner mig inte bra! :/ Yrseln beror därför nog dessvärre på min ME. Skit också!
Jaja, i och med att mitt blodvärde låg precis på gränsen så skadade det inte om jag tog 2 tabletter varannan dag och 1 tablett resterande. Hoppas att jag kommer känna mig bättre! 
Nu under dagen har jag haft konstigt ont i magen på vänster sida och ryggen.. Kom och gick ett bra tag.. 
Nu ska jag åka ut med pappa och handla lite sen ska lilla familjen ut på en promenad med Doris :)

Söndag.

Imorgon ska jag till barnmorskan! Måste kolla mitt Hb igen. Hoppas järntabletterna har hjälpt något iallafall. Mår dock inte så bra.. Yrsel lite då och då, känner mig allmänt konstig.. Så vi får väl se vad mitt blodvärde ligger på imorgon! 
Nu ska jag försöka sova. Hundvakt åt Doris igen, hon ligger och sover bredvid mig. Mysigt. <3

Inne i ny vecka! Välkommen v 25 :)

24+0 idag.


Det går fort nu!

Vill börja med att gratta min underbaraste vän Sabine på hennes 25-årsdag!! Snart får vi gå ut så jag får bjuda dig på god mat ;) <3

Varit en bra dag. Mamma har varit här hela dagen typ. Idag skrev hon nämligen på ett lägenhetskontrakt! Vi ska bli grannar!! Tjoho! Inflyttning för henne blir redan nästa lördag! :)

Lämnade tillbaks hunden ikväll och det känns lite tomt faktiskt. Men ska nog få passa henne på söndag kväll igen. 



Hundvakt.

Passar finaste lilla Doris, min pappas kompis hund. :) Mathilda är världens lyckligaste här hemma! 
Pratade med Sabine och hon frågade om vi ville passa hennes systers hund då de ska iväg på skidsemester, och ja, klart man ställer upp :) men det är några veckor kvar till dess. 

Duktiga jag! :)

Var på vårdcentralen idag. Får ju B-injektioner en gång i månaden. Och nu vill jag lära mig att ta dem själv. Läkaren fixade iordning sprutan och jag tog den själv i låret. Nästa gång ska jag göra allt själv! :D 

Varför bryr jag mig fortfarande!!?

Du är en skitstövel! Ändå ligger jag här och gråter! Tänker på allt det du missar. Fy fan!! 

V 23

22+4

Älsklingen <3

Hela dagen har spenderats med mamma och min fina dotter såklart. :) Mamma ska sova här ikväll, så det blir nog lite Grey's Anatomy för oss sen ;)

Mathilda ramlade ner från stolen förut, därav märket. 
<3


Mästerkocken själv! ;)

Köttgryta :)


Vår pojke i magen <3

Varit hos barnmorskan idag och äntligen fått lyssna på hjärtslagen! Det slog alldeles perfekt! :)

Hade lågt Hb som jag misstänkte så jag skulle börja med järntabletter - Niferex på en gång. Återbesök 24/2. 

Grattis på 2-årsdagen, mammas finaste flicka! <3

Exakt denna publiceringstid, för exakt 2 år sen, föddes världens vackraste! Du gör mitt hjärta helt <3 Mamma älskar dig sååå! 
Underbaraste Mathilda <3



Tårarna rann..

Igår var jag så fruktansvärt deppig över min sjukdom ME.. Kunde inte ens sätta upp håret, all ork i armarna tog slut. Ingen bra dag alls. Men idag har det varit en bättre dag, är satans trött bara.. Sängen väntar på mig nu. 

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0