Flyttade igår!

Och det tror jag inte ens att jag bloggat om?! Haha.. Har haft fullt upp iallafall. Andra natten i Mölndal och jag trivs som fisken i vattnet :) Det bästa av allt är ju att mamma fått lägenhet precis framför oss typ! Inflyttning för henne blir förmodligen 15 feb! Så då kommer man bo nära nästan alla sina viktiga och betydelsefulla människor <3



Julafton.

Firade först hos Andreas föräldrar sen åkte vi hem till oss där vi firade resten av julafton med min mamma, pappa, bror, syster och mormor. <3 God mat och underbart sällskap! Dock var det första julen utan morfar, men också första julen med pappa och syster. 

Hoppas ni alla andra också haft en mysig julafton! :)

Denna låg på bordet när jag kom upp imorse.. Underbara finaste Andreas!! <3


Vecka 15 :)

Tiden går faktiskt snabbare än vad man hade trott! :) 14+0!




Min sjukling <3

Åh herregud, penicillinet var ett projekt i sig.. Som dessvärre inte funkade! Mathilda gallskrek och vägrade.. Gick inte att blanda ut det med något gott heller, det kände hon direkt och spottade.. När vi tvingade i henne det så spydde hon upp det igen. Och dessutom gjorde det alldeles för ont i hjärtat att tvinga ner det... Så med detta sagt ringde jag vårdcentralen imorse och vi fick en tid. Träffade läkaren och örat såg bättre ut! Så gumman slipper penicillinet!! Tjoho!! :)

Här kommer en bild på Mathilda och hennes kusin Elias <3



Då är jag inne i v 14!

13+0


Lilla älskling!

Ringde vårdcentralen imorse ang. Mathildas långvariga förkylning. Hon bokade en tid 2 timmar senare och som tur var fick vi en bra läkare också! Det visade sig att Mathilda hade öroninflammation, så nu blir det penicillin 3 ggr om dagen i 7 dagar. Stackars liten! Det är såå svårt att få i henne den... Men det är bara att kämpa! 

Min älskade dotter!

Nu är det på tiden att gumman blir frisk tycker jag.. Hon har varit mer eller mindre förkyld i en månad.. Och nu de senaste dagarna har hon fått hosta också! Det blir inte mycket sömn för någon av oss här hemma..
Vill bara att min älskling ska bli frisk nu!! Tycker så synd om henne! :/
 


Underbart!

Varit på äldreboendet där morfar bor. Det var nämligen Nobelmiddag där idag. Så mysigt! Mamma och mormor var med också. :) och vilken god mat!! Potatis, lax, räkor grönsaker och en väldigt god kall sås! Till efterrätt blev det en kladdtårta kan man väl säga ;)
Här kommer en bild på 3 av mina favoriter - mormor, mamma och morfar <3


12+3 idag!

Igår kände jag fosterrörelser! (2 gånger!) Ganska säker på det! Kändes som ett fladder i magen typ :) Mysigt!! 

Igår kväll var jag och mamma i Härlanda kyrka och lyssnade på en föreläsare. Hon pratade om sin psykiska sjukdom och hur hon har det idag. Det var väldigt intressant faktiskt! 

Vad ont det gjorde i mig!

Igår var vi hos My med familj. Firade Emelie i efterskott :) <3 Det var jättemysigt.. Men Mathilda var slö hela dagen igår, trött och hängig. På kvällen när vi var hos My så fick gumman feber och därefter började hon spy, och inte lite heller!! Vi allihop trodde ju såklart att det var magsjuka, men nej, det var det inte. :O Väl hemma så gav jag henne välling och hon somnade snabbt. Vaknade under natten med feber, men inga kräkningar! Idag har hon varit blek och trött, men annars ok, mycket bättre än igår! Förstår bara inte vad det kan ha varit?! Man blir ju orolig och det gör så ont i en när ens barn är sjukt.. :/ <3

Mathilda ligger och sover i våran säng så jag ska nog gå in och lägga mig bredvid henne nu. Godnatt.

Första Advent.

Inget julpynt har blivit av ännu.. Vi har varit med min bror och hans son hela dagen. Så nu är man trött!

Och då var dagen här, Emelies 1-årsdag! Grattis till Gudmors fina tjej! <3

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0