När det är som bäst :)


Underbara lycka! :)





Uppdatering om gårdagen!

Läkaren trodde till sist att det iallafall berodde på förstoppning. Så Mathilda fick ett klyx igen, stackarn.. <3
Droppet kopplades bort och Mathilda drack bra och fick behålla det! Inget bajs kom och jag började tvivla på att förstoppning var orsaken. Gumman fick feber 38,5 och var väldigt slö så hon fick en alvedon och piggnade till snabbt. Sköterskan fick Mathilda att gå upp och gå lite, tur var det för bajset kom! Mathilda blev genast bättre märkte man! :) Och hon fick en isglass! Det första hon åt sen i lördags!! Fatta vilken lycka! På kvällen fick vi äntligen åka hem! Mathilda har sovit bra och fick 100 ml välling 2 ggr under natten då hon själv bad om det. :) Hon är verkligen sig lik igen! Underbart att se! <3




Idag var vi på vårdcentralen med henne, tog ett blodprov för att testa om hon har glutenintolerans som jag.. Håller tummarna för att hon ska slippa det! Vi får svar om ca 2 veckor trodde dem. 

Jobbiga dagar!

Oj vad mycket som händer hela tiden, både det ena och det andra..
Nu ligger dock min högsta prioritet på Mathilda. I söndags började allt med att Mathilda inte ville ha något att äta eller dricka, överhuvudtaget. Hon hade gått upp 7 på morgonen och la sig ner i soffan vid 10 och somnade. Väldigt olikt henne! Hon vaknade igen vid halv 12 typ, var fortfarande jättetrött. Gav henne lite vatten iallafall, 2 små munnar fick hon i sig och en liten stund därefter spydde hon. Hela söndagen var hon onormalt trött, sov hela tiden, ville inte äta eller dricka och klagade på ont i magen. Så i söndags kväll åkte vi in med henne till barnakuten på Östra sjukhuset efter inrådan från 1177. Mathilda fick dropp och magsjuka misstänktes. Men sen trodde dem på förstoppning då Mathilda brukar bajsa med minst 3 dagars mellanrum. Kl 4 på måndag morgon gav dem därför klyx (?) som dem ger i rumpan. Hon tömde tarmen och vi tänkte att nu får hon nog behålla vätska och kanske börja äta! Men nej.. Vi gav henne lite vätska och det spydde hon upp igen.. Vi fick åka hem iallafall och försöka med lite vätska var femte minut. Det funkade inte, hon spydde bara upp det stackarn. Och hon var jättetrött fortfarande! Ingen reaktion på omgivningen! Finaste My kom över igår kväll, hon var så orolig över Mathilda. Lilla gumman reagerade knappt på My som hon annars är tokig i. Vid 21.30 gav vi henne lite fanta att dricka, hon var ju så törstig stackarn! Hon fick behålla det, trodde vi.. Kl 00 spydde hon upp fantan!! :( Och hon hade jätteont i magen. Vid halv 3 testade vi 2 matskedar vatten med 15 minuters mellanrum. Hon spydde upp det kl 3 och då åkte vi in till Östra igen. Hon ligger med dropp och har legat med det sen kl 5. Läkaren trodde nu på att pga värmen så har hon gjort sig av med för mycket socker vilket i sin tur har lett till ketoner i urinen, (det är försent att ta urinsticka nu tyvärr), som leder till buksmärtor, illamående och kräkningar. Aa jag hängde inte med riktigt. Dessa dagar har det blivit nästintill ingen sömn alls! 
Åh låt min lilla älskling bli bra nu! <3

Mitt liv!

Vad hade jag gjort utan er? 
Min underbara familj. Utan er är jag ingenting! <3



Lycka <3







Mamma älskar er!! 

Orkar inte mer!

Ska detta börja nu igen? Varför kan jag inte hjälpa henne? Det är ju allt jag vill, allt jag ber om! Vill att hon ska må bra, att hon ska vara lycklig! 
Är så trött i själen just nu. Mår inte bra alls. Vet inte vad jag ska göra, kan jag ens göra något..? 

Vet inte vad som gör ondast längre, sanningen eller lögnen..

Livet kan ändras på bara ett ögonblick..

Min mammas kille kunde ha dött i natt..men han klarade sig och är nu inlagd på Sahlgrenska. Vill inte gå in på vad som hände.. Det är tragiskt. :/ 

Vilken värme!

Snacka om att det har varit varmt idag! Jag, barnen, min syster och hennes kille drog till Stensjön och grillade korv och badade. Det var as skönt i vattnet! Jag, som annars är en badkruka, doppade mig direkt! ;) 



Dagens bilder <3








JAG ÄLSKAR ER <3

Åh vad jag älskar sommaren! :)

Igår var jag, Andreas och barnen på Liseberg med My, Marcus och Emelie. :) Första besöket för i år! 
Mathilda ville åka allt, haha, sötunge! <3  Jag och My åkte årets nyhet Helix! Den var grym! Helt klart den bästa ;) Stackars Andreas hann inte åka Helix, så vi får dra till Liseberg en annan dag för att åka den :)

Har förresten klippt mig för ett tag sen. :) och det var på tiden kan man ju säga! Är såå nöjd!

Torsdag.

Var på BVC med Emil idag! Nu är han 54 cm och väger 4430 g. <3


Vilken kärlek! <3

Emil är så stark i nacken och allt tycker jag! Idag höll han upp huvudet jättelänge!! Rekord verkligen! Det är nästan så han vänder sig från rygg till mage också! 
Imorgon är det BVC som gäller, ska bli spännande att se hur mycket han vuxit :)





12 juli.

Tänk att Emil är 1 månad gammal idag! <3 Och vilken utveckling som skett! Han är så med hela tiden, ler ibland och är jätte stark i nacken. Min fina kille, mamma älskar dig och storasyster sååå mycket!! <3 <3



Ensamstående mamma ett par dar.

Imorgon åker Andreas, direkt efter jobbet, till Luxemburg med kompisar för att se fotboll. Kommer hem på lördag förmiddag igen. 
Så imorgon ska jag nog träffa pappa, Mikael och Elias en stund. :) 


Mina fina <3


Måndag.

Det blev lite ändrade planer idag. Hur som helst så åkte jag, mamma, Mikael och barnen till morföräldrarna. Var ju tvungen att visa upp Emil :)
Jobbigt att morfar har blivit ännu sämre sen sist.. Han hade verkligen svårt för att hitta orden när han pratade..:/ Men det var, som alltid, skönt att se dem igen <3

Morfar håller Emil <3

Mormor håller Emil <3


Mikael med Mathilda och Elias <3

Inte min dag.

Idag, för exakt 1 år sen, skulle vi gift oss. Har varit på dåligt humör hela dagen, har själv inte förstått varför, förrän nu ikväll..då grävde jag fram det ur mitt undermedvetna. Sitter med magkatarr och tårar rinnandes nerför mina kinder. Det gör så ont. Allt gick så fel förra sommaren! Förstår inte hur jag någonsin ska kunna komma över allt som hänt. 
Vi har det jättebra nu alltså, men ärren finns tyvärr alltid kvar.. 

Mina älsklingar!

Idag kom det tårar, för första gången, när Emil grät! Så gulligt, lilla plutten <3

Barnen är finklädda idag då vi ska fira Andreas idag, (han fyller år på onsdag). 


Torsdag.

Tänk att min älskade lilla Emil redan är 3 veckor idag! <3

Vilken dag är det idag?

När man går hemma hela tiden så är det ibland svårt att hålla reda på dagarna. :P 
Jag har faktiskt inget speciellt att skriva om nu, inte hänt så mycket. Jag avslutar helt enkelt detta inlägg med en bild på min mamma och Emil. Båda var helt utslagna här imorse :) 
<3

jenniewilhelmsson.blogg.se

Tvåbarnsmamma.

RSS 2.0